Konačno podignuta optužnica protiv unuka koji je ubio djeda i ostavio ga u šumi

Ana Kanazir
18. siječnja 2023.
Novosti
A- A+

Još 2019. godine je 89-godišnji Miloš Nišević iz Gline nestao, a odmah se sumnjalo da ga je ubio njegov 29-godišnji unuk Aleksandar. Tijelo djeda je pronađeno dvije godine nakon nestanka, a istraga je pokazala da je kriv upravo spomenuti unuk, koji već služi kaznu od 11 godina zatvora zbog napada na dvije žene u Splitu. Sada je županijsko državno odvjetništvo u Sisku podignulo optužnicu protiv njega u slučaju ubojstva.

manijak split

Foto: Nišević (29) napao je dvije žene u Splitu, a povezuje ga se sa slučajem nestanka njegovog djeda Miloša | Youtube screenshot

Okrivljenog se tereti da je ubio djeda koji je bio lošijeg zdravstvenog stanja i slabije fizičke građe. Unuk je koristio metalnu posudu kojom je djeda udario barem jednom po glavi, a djed je onda i preminuo od zadobivene ozljede, navodi se na stranicama županijskog državnog odvjetništva u Sisku.

manijak split
Jeziv kraj istrage: Unuk (29) ubio djeda (89) i ostavio ga u šumi, a zatim nastavio divljati po Hrvatskoj

Kao što smo već pisali ovdje, motiv za ubojstvo je navodno bilo koristoljublje, a nakon što ga je udario, tijelo je Aleksandar premjestio u šumu. U traženju tijela i rješavanja slučaja sudjelovali su i Hrvatska gorska služba spašavanja, vatrogasci i lokalno lovačko društvo.

Ipak, ovo nije jedini zločin koji je ovaj 29-godišnjak počinio. U srpnju 2021. godine je tako bez ikakvih razloga napao dvije žene u Splitu, a do tada je već skupio 13 pravomoćnih presuda za uvjetne kazne.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap