Klub HSU-a i nezavisnih zastupnika dobio veliko pojačanje, sad ih je petero

Josip Mihaljević
21. rujna 2019.
Novosti
A- A+

Goran Aleksić u Sabor je ušao u koaliciji sa Živim zidom, a tijekom svog mandata se isprofilirao kao stručnjak oko slučaja Franak. Nedavno je Vrhovni sud presudio u korist dužnicima, a Aleksić se prebacio u saborski Klub HSU-a i nezavisnih zastupnika.

goran aleksić

Foto: Saborski zastupnik Goran Aleksić (SNAGA) | Youtube screenshot

“Slučaj Franak je definitivno završen”, poručio je ovih dana saborski zastupnik Goran Aleksić (SNAGA) nakon što je Vrhovni sud presudio korist potrošača i protiv banaka. Aleksić je u Sabor ušao u koaliciji sa Živim zidom, a jučer je napustio saborski Klub Živog zida, koji je sada ostao bez kluba jer nemaju zadovoljeni minimum od tri saborska zastupnika.

Nova destinacija je rastući saborski Klub Hrvatske stranke umirovljenika i nezavisnih zastupnika, koji s Aleksićem broji pet članova. Sada će se taj klub zvati Klub zastupnika HSU-a, nezavisnih zastupnika i SNAGA-e. Predsjednik kluba je Bojan Glavašević, a članovi su Marko Vučetić, Tomislav Žagar, Silvano Hrelja i Goran Aleksić.

Glavašević je na Twitter objavio vijest o ulasku Aleksića u novi klub, a podijelio je je i u kojim saborskim odborima rade njihovi članovi: