Josipu Manoliću (100) preminula supruga Mirjana Ribarić (64): “Jedino me tješi da se više neće mučiti”

Josip Mihaljević
19. kolovoza 2020.
Novosti
A- A+

Bivšem predsjedniku Vlade Josipu Manoliću preminula je supruga Mirjana Ribarić (64). Manolić je kazao kako mu je teško, ali da ga jedino tješi činjenica da se više neće mučiti. Oženili su se na Krku 2016. godine.

joža manolić

Foto: Joža Manolić | Youtube screenshot

Mirjana Ribarić (64), supruga Jože Manolića, preminula je sinoć u jednoj zagrebačkoj bolnici, pišu 24sata.hr.

Manolić je vijest primio u Novom Vinodolskom gdje se trenutačno nalazi na odmoru.

“Jako mi je teško, baš se mučila pred kraj. Bolovala je od raka pluća. Prvo se liječila doma, potom je otišla u bolnicu. Jedino me tješi da se više neće mučiti. Strašno je gledati kako se netko bori za dah”, kazao je Manolić za 24 sata.

Manolić i Ribarić su se oženili 2016. godine na Krku. Mirjana Ribarić rodom je iz Siska, a radila je kao odgajateljica  u Dječjem vrtiću u SOS Dječjem selu Lekenik.

Ribarić mu je bila druga supruga, a prva, Marija Eker Manolić, preminula je 2003. godine od posljedica požara u 82. godini života.

Manolić i Ribarić poznavali su se dugo prije nego što su se oženili, a 1999. godine su se zajedno kandidirali na parlamentarnim izborima kada je Manolić vodio Hrvatske nezavisne demokrate, a buduća supruga mu je bila prva na listi za dijasporu.

“Ta naša ljubav nije od jučer. Iza nas je višegodišnji zajednički život. Odlučili smo ga okruniti brakom jer više nije bilo smisla živjeti u izvanbračnoj zajednici. Pa mi smo ozbiljni ljudi u ozbiljnim godinama”, otkrio je Manolić za 24 sata prije četiri godine.

Copy link
Powered by Social Snap