Još jedno Otvoreno o mirovinama i sindikalnom referendumu, pratite od 22 sata

Josip Mihaljević
8. svibnja 2019.
Novosti
A- A+

Sindikati imaju još četiri dana da prikupe 70-ak tisuća potpisa potrebnih za raspisivanje referenduma. Danas će njihov predstavnik još jednom odmjeriti snage s ministrom Markom Pavićem, a pridružit će im se SDP-ov Peđa Grbin i HNS-ova Božica Makar.

Foto: Snimak zaslona/HRT/Youtube

Kada bi netko išao provjeriti koja je najčešća tema HRT-ovog ‘Otvorenog’ bila u protekih šest mjeseci, tema mirovinskog sustava bi se našla na samom vrhu.

Sindikati imaju još četiri dana (brojimo i današnji) kako bi prikupili 70-ak tisuća potpisa potrebnih za raspisivanje referenduma. I još jednom će svoje argumente odmjeriti u Otvorenom. Njihov predstavnik Mladen Novosel, zajedno sa Peđom Grbinom odmjerit će snage s ministrom Markom Pavićem i HNS-ovom Božicom Makar.

HNS i HDZ su jedine stranke iz vladajuće koalcije koja je ostala uz ideju mirovinske reforme, dok su drugi koalicijski partneri (BM365 i SDSS) uvjetno rečeno stali na stranu sindikata.

Kao i uvijek, Otvoreno počinje u 22 sata. Ako želite da vaš komentar osvane na kraju emisije, možete komentirati najavu emisije na Facebooku.

 

Još jedno Otvoreno o mirovinama i sindikalnom referendumu, pratite od 22 sata
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap