Jeste li znali za ovu uslugu? Grad teško pokretnima nudi prijevoz na grobljima

Josip Mihaljević
23. lipnja 2022.
Novosti
A- A+

Zagrebački holding objavio je fotografiju električnog vozila uz podsjetnik da teško pokretne i nepokretne osobe mogu iskoristiti uslugu. U komentarima se javilo i nekolicina zadovoljnih korisnika s riječima pohvale.

vozilo holding

Foto: Zagrebački holding

Na grobljima Gaj urni (Krematorij), Mirogoj, Miroševac i Markovo polje – gradske službe teško pokretnim i osobama s invaliditetom nudi uslugu prijevoza električnim vozilima.

Kako je Zagrebački holding objavio na Facebooku, vozila prometuju u razmaku od 30 minuta svakim danom od 9 do 19 sati, a polaze s platoa Krematorija, pokraj ZET-ove autobusne stanice, i ispred glavnih ulaza u groblja Mirogoj, Miroševac i Markovog polje.

Prijevoz je u potpunosti besplatan.

“Podružnica Gradska groblja na ovaj način želi osigurati visoku razinu usluga građanima Grada Zagreba, kao i svim posjetiteljima groblja, uz visoke standarde očuvanja i brige za okoliš”, poručuju iz Holdinga.

U komentarima se javilo nekoliko zadovoljnih korisnika:

“Koristim tu uslugu kako bi moja mama od 87 godina mogla do tatinog groba. Za svaku pohvalu i vrlo su ljubazni dečki”, komentirala je jedna korisnica Facebooka.

Druga korisnica je komentirala kako bi se usluga trebala proširiti i na prijevoz do bolnica, budući da ih je u Zagrebu dosta na brijegovima.

 

Jeste li znali za ovu uslugu? Grad teško pokretnima nudi prijevoz na grobljima
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap