Jedan Dom za starije u Hrvatskoj nudi dostavu toplih obroka za umirovljenike, ali uslugu ćete morati platiti

Ana Kanazir
11. prosinca 2023.
Novosti
A- A+

Dom za starije osobe Glina pruža uslugu pomoći u kući, odnosno pripremu i dostavu toplih obroka. Kako bi se ostvarilo ovo pravo, potrebno je sklopiti poseban ugovor s navedenim Domom, a poznato je i kako je cijena obroka četiri eura, odnosno dostava obroka na kućnu adresu iznosi 5,50 eura.

Dom za starije osobe Glina ima opciju da se topli obroci dostave umirovljenicima i bolesnim odraslim osobama. Potrebno je samo javiti se Domu i potpisati poseban ugovor uz predočenje dokumenata.

Dom za starije osobe Glina brine o umirovljenicima koji su korisnici doma, ali jednako tako i nudi posebnu opciju uslugu pomoći u kući – pripremu i dostavu toplih obroka. Tako umirovljenici, ali i bolesne odrasle osobe mogu topli obrok poslužen u inox posudama preuzeti svaki dan od 11 sati. Cijena ovog obroka iznosi 4 eura, ali ako želite dostavu obroka na kućnu adresu trebat ćete izdvojiti 5,50 eura. Kako biste znali kakav obrok možete očekivati, iz Doma su podijelili i fotografije hrane.

Potrebno je sklopiti poseban ugovor s Domom za starije, odnosno prijaviti se kod socijalne radnice Doma ili na e-mail: [email protected]. Potrebno je priložiti i dokumente kao što su osobna iskaznica, službena potvrda o statusu umirovljenika ili potvrdu nadležnog liječnika o postojanju zdravstvenih poteškoća. Prijave se zaprimaju radnim danom od ponedjeljka do petka od 8 do 14:30 sati.

Copy link
Powered by Social Snap