Iznervirani stariji muškarac kamenom gađao prozor Hrvatskog telekoma

Jasmina Grgurić Zanze
1. listopada 2020.
Novosti
A- A+

Tko god je ikada imao problema s mobilnim telekomunikacijama i njihovim operaterima zna što znači iznervirati se čekanjem da se njegovi problemi, koji u ovom slučaju nisu tako rijetki, riješe. No, jedan stariji čovjek u Splitu toliko se nanervirao da se odlučio na krajnje nepromišljen i nasilni čin – gađanje poslovnice kamenom!

Ilustracija: Rawpixel

Čovjek starije životne dobi u četvrtak poslijepodne iza 18 sati stvorio je incident u prostorijama Hrvatskog telekoma u Vukovarskoj 35a u Splitu. Naime, iznerviran njihovim uslugama, odlučio se na krajnje nepromišljen i nasilnički čin za kojeg nema opravdanja.

Tako je uzeo kamen i bacio ga na prozor sale za prodajne agente i razbio ga, ali na sreću nije bilo ozlijeđenih, piše Slobodna Dalmacija. O ovom događaju policija je zaprimila dojavu te je u tijeku policijsko postupanje i izvid situacije.

Što je čovjeka naljutilo nije točno poznato, no može se pretpostaviti.

hzmo umag ne radi
Poduzetnik žestoko napao HZMO i HZZO: "Ti si tamo da te uznemiravaju, debilu lijeni!"

Prema dosad još uvijek nepotvrđenim informacijama, starijem muškarcu povod za nasilje bio je pad telefonske mreže HT-a koji se dogodio u utorak, što je mnogima izazvalo brojne neugodnosti.

Podsjetimo, više od tri milijuna telefonskih uređaja u cijeloj Hrvatskoj, od toga dva milijuna mobitela i još nešto više od milijun fiksnih telefona, u utorak je tijekom dana bilo beskorisno. Građani nisu mogli dobiti čak ni broj 112, odnosno policiju, vatrogasce i hitnu pomoć, i to samo u određenim dijelovima Hrvatske, što je dodatno zbunjivalo, jer u nekim su županijama te službe imale ugovore i s drugim operaterima.

Pad mreže izazvala je tehnička greška u telefonskim centralama, što je kod korisnika pak izazvalo pad strpljenja.

Iznervirani stariji muškarac kamenom gađao prozor Hrvatskog telekoma
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap