Iz mirovine u ring: Legendarni boksač najavio povratak i poslao poruku Tysonu

Jasmina Grgurić
29. ožujka 2021.
Novosti
A- A+

Umjesto da uživaju u ranoj sportskoj mirovini, sportaši se sve više vraćaju na terene, čak i u pedesetim godinama. O tomu ozbiljno razmišlja i hrvatski legendarni boksač koji se za povratak u ring intenzivno priprema već deset mjeseci. Popularni Irokez ugledao se na dvije godine starijeg Mikea Tysona kojemu je poručio da je spreman za novi okršaj.

Željko Mavrović (Snimak zaslona/Youtube)

Legendarni hrvatski boksač, 52-godišnji  Željko Mavrović otkrio je da intenzivno trenira već deset mjeseci kako bi se iz sportske mirovine ponovno vratio u ring. A priprema se za okršaj s ni manje ni više nego s Mikeom Tysonom.

“Sa 52 godine sam u punom treningu koji je za ne vjerovati. I meni samome, ali i onima oko mene” – potvrdio je Željko Mavrović za RTL. 

Nedavno se u ring vratio i Mike Tyson (54), no Šaka sa Srednjaka nije impresionirana njegovim povratničkim mečom. Vjeruje, kaže, da to može izgledati puno bolje, ali i da on može bolje od njega.

“Ma ta mi je njegova borba bila čak i smiješna, osam puta po dvije minute, ja sam spreman za 15 puta po tri minute!” – tvrdi Irokez.

pešalov
Neobično zanimanje, neobične mirovine: Kako funkcioniraju sportske mirovine?

Mavrović je još ranije priznao kako je odustao od makrobiotičke prehrane, zbog koje je vrlo vjerojatno i izgubio meč za svjetsku teškašku titulu od Lennoxa Lewisa.

“Jedem sve i osjećam se sjajno!” – kaže optimistični Željko Mavrović koji na kraju razgovora za RTL šalje jasnu poruku.

“Mike, tu sam, spreman sam i mogu boksati bolje od onih koje si odabrao. Tu sam, čekam te!”

Iz mirovine u ring: Legendarni boksač najavio povratak i poslao poruku Tysonu
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap