Imamo popis: Provjerite radno vrijeme trgovina na blagdan Sveta tri kralja

Ana Kanazir
5. siječnja 2023.
Novosti
A- A+

U petak je blagdan Sveta tri kralja ili kako se još zove blagdan Bogojavljanja, ali ujedno i neradni dan. Ipak, većina trgovina će raditi po prilagođenom vremenu, stoga donosimo popis radnog vremena trgovina i trgovačkih centara diljem Hrvatske.

trgovina

Foto: Pixabay

Kao i uvijek, donosimo vam popis kako će trgovine raditi blagdanom. Kako biste bili sigurni radi li i vaša trgovina, prvo na internetskim stranicama povjerite koja je lokacija trgovine u koju planirate ići, a onda provjerite i njezino radno vrijeme te se tek nakon toga uputite do trgovine.

Radno vrijeme trgovina

Lidl

Lidl će u petak raditi prilagođeno pa će neke trgovine raditi do 14, neke do 16, 18 ili 20 sati. Ovdje možete provjeriti radno vrijeme trgovine u kojoj planirate kupovati.

Kaufland

Baš kao i Lidl i Kaufland ima prilagođeno radno vrijeme za petak koje se razlikuje od lokacije do lokacije. Provjerite popis trgovina na ovom linku.

Spar i Interspar

Trgovine Spara će u petak raditi do 14 sati, dok će trgovine Interspara raditi prilagođeno, što možete vidjeti ovdje.

Plodine

Plodine će također raditi prilagođeno, odnosno po nedjeljnom radnom vremenu, a radno vrijeme možete vidjeti na njihovim stranicama.

Konzum

Za Konzumove trgovine je također najbolje pogledati lokaciju koja vas zanima. To možete učiniti ovdje.

Eurospin

Na svojim stranicama Eurospin za sada nema posebnih obavijesti, ali za svaki slučaj radno vrijeme možete pogledati ovdje.

Radno vrijeme trgovačkih centara

City Center one

Sva tri City Centra, odnosno City Center one East, City Center one West i City Center one Split radit će u petak do 21 sat.

Avenue Mall

Trgovine će u Avenue Mallu raditi normalno, ali Fina, pošta i OTP banka neće raditi u petak.

Arena Centar

Arena Centar u Zagrebu će na blagdan Svih svetih raditi po svom normalnom radnom vremenu.

Tower Center Rijeka

U Tower Centeru će većina trgovina raditi do 21 sat, ali postoje i neki objekti koji će raditi prilagođeno, a točno radno vrijeme možete pogledati ovdje.

Portanova

U centru Portanova Osijek trgovine ne rade, dok će drugi kat centra, na kojem se nalazi casino, kuglanje i kino, raditi prilagođeno.

 

Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap