Igre na sreću su mnogima donijele velik novac: Među njima je i troje umirovljenika

Milan Dalmacija
1. svibnja 2023.
Novosti
A- A+

U posljednja tri mjeseca 32 osobe su u igrama na sreću osvojile više od 3,1 milijuna eura. Među njima je i troje umirovljenika koji su igrajući Loto ili Eurojackpot ostvarivali dobitke od 80.000 do čak 645.000 eura.

loto listić

Loto listić | Foto: Pixabay

Čini se kako je 2023. godina iznimno uspješna za one koji su se okušali u igrama na sreću. Samo tijekom veljače, ožujka i travnja, 32 osobe su dobile ukupno 3.127.940,35 eura. Nekoliko njih je osvojilo šesteroznamenkaste iznose, izvijestila je Hrvatska lutrija, a prenosi 24sata.

eurojackpot njemačka
Umirovljenica osvojila 343.000 eura na Eurojackpotu: 'Upornost se isplati'

Posljednji dobitnik velikog iznosa bio je mladić iz Vodnjana kojemu je igra Joker donijela 332.055,14 eura. Inače, najveći pojedinačni dobitak osvojio je igrač koji je putem interneta uplatio listić Lota 6. Ta mu je igra 16. ožujka donijela 816.738,34 eura.

I za ‘ništa’ se može dobiti nešto

Među sretnim dobitnicima bilo je i umirovljenika. Stariji Križevčanin je još početkom godine u igri “Sve ili ništa” osvojio je 79.633,68 eura, o čemu smo tada pisali.

– Moram priznati da sam bio prilično razočaran kad sam vidio da niti jedan broj nisam pogodio, no kao i svi dobitnici više sam puta provjeravao listić, a potom i pravila igre te tada shvatio da sam zapravo osvojio Jackpot. Igrači su naučili da moraju bar neke brojeve pogoditi da bi osvojili dobitak, ali meni je veliko ništa donijelo veliki dobitak, rekao je umirovljenik.

Izdašniji Eurojackpot

Umirovljenica iz Zagreba je 17. ožujka na Eurojackpotu osvojila dobitak 5+1 od ukupno 645.095,60 eura. Priznala je tada da je već osvajala manje dobitke, ali je vjerovala da će dobiti i vrtoglavi iznos.

loto listić
Umirovljenica u Zagrebu osvojila 645.000 eura na Eurojackpotu: 'Igrajte sve igre i čekajte, jer dobitak će doći'

– Igrajte sve igre, ne odustajte i čekajte jer dobitak će prije ili poslije doći. Bitno je imati kontinuitet u igranju i vjeru u dobitak. Uvijek sam vjerovala da će se jedan veliki dobitak dogoditi i meni, a sigurna sam da sreća prati uporne i one koji vjeruju da je sve moguće, poručila je tada.

Pamtimo i dobitak umirovljenice iz okolice Splita, koja je, pak, deset godina igrajući iste brojeve došla do 343.280 eura. Uplatila je listić Eurojackpota, a u petak 14. travnja je saznala da je osvojila dobitak 5+1.

– Obvezno svaki petak odigramo barem jednu kombinaciju, i kad nismo doma ili smo u gužvi, uvijek negdje po putu uplatimo svoj listić, rekla je govoreći i u suprugovo ime, jer su zajedno ispunjavali listiće.

loto listić
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap