I mi bismo ovakvog djeda: Toni Cetinski prodaje naslijeđenu vilu za devet milijuna kuna

Jasmina Grgurić
13. ožujka 2019.
Novosti
A- A+

Doista posebna nekretnina u Istri koja se našla u oglasima ovih dana mami pažnju javnosti. Kamena vila od 226 četvornih metara smještena je na velikom zemljištu u Radetićima na području Svetog Lovreča. Reklamira se kao idealna za miran obiteljski život ili odmor, a cijena joj je prava sitnica pa se tako prodaje za “samo” 9,3 milijuna kuna. No, da stvar bude bolja, vila je vlasništvo poznatog pjevača Tonija Cetinskog.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

#goodmorningworld #listening #newsingle #mjesecar još par dana i mix novog singla “Mjesecar” može krenuti u eter. 🎸🎤🎼

Objavu dijeli Tony Cetinski⭐️ (@tonicetinski)

Poznati pjevač luksuznu je vilu naslijedio od svoga djeda prije 12 godina.

“Ta nekretnina je djedova, a s godinama smo je i malo renovirali. Mojima ne smeta što to prodajem. Meni ne treba toliko prostora, ja tražim manju kuću u Rovinju” – reko je Toni Cetinski za Novi list.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Dan kada se i oni najaktivniji mogu odmoriti. #odmorko #laganini

Objavu dijeli Tony Cetinski⭐️ (@tonicetinski)

Glazbenik je za medije kazao kako je vila na prodaju već neko vrijeme te da ju ne prodaje zato što mu hitno treba novac. No, da mu je ova lokacija vrlo draga, posvjedočio je i sam nekoliko puta na društvenim mrežama gdje je objavljivao fotografije iz djedove vile u trenucima odmora i opuštanja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tony Cetinski⭐️ (@tonicetinski)

Vanjski dio uključuje veliki bazen, jacuzzi i sunčališta, a vilu okružuje i 1.136 metara lijepo uređene okućnice. Kuća je dizajnerski uređena u rustikalnom stilu, ima prostran dnevni boravak s kaminom, blagavonicu, kuhinju te tri sobe s kupaonicama.