HZMO prodaje 28 stanova, ima ih od 350 eura po kvadratu

Josip Mihaljević
25. kolovoza 2020.
Novosti
A- A+

Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje objavio je javni natječaj na svojim internetskim stranicama za prodaju 28 stanova u gradovima diljem Hrvatske.

stanovi

Foto: Unsplash

HZMO je objavio javni natječaj za prodaju stanova, a u bubanj ide 28 stanova iz gradova diljem Hrvatske.

Stanovi se prodaju u zatečenom stanju “viđeno – kupljeno”, a cijene su nešto jeftinije jer se uglavnom radi o zapuštenijim stanovima. HZMO je u posjedu popriličnog broja nekretnina, koje je ili naslijedio, ili su im pripale putem ovršnih postupaka.

Pravo sudjelovanja na ovom javnom natječaju imaju sve domaće i fizičke i pravne osobe te strane fizičke i pravne osobe, državljani EU ili država s kojima RH ima uspostavljen reciprocitet u pravu na kupnju nekretnina s obzirom na državljanstvo kupca, uz prethodnu suglasnost ministarstva nadležnog za poslove pravosuđa.

Krajnji rok za predaje ponuda je 25. rujan 2020. godine.

Ima ih od 350 eura po kvadratu

Na bubanj tako ide i stan u Krešimirovoj ulici 8 u Siraču, upisan u zemljišnim knjigama Općinskog suda u Bjelovaru, Zemljišnoknjižnog odjela u Daruvaru površine 43,05 metara kvadratnih. Cijena po kvadratu – prava sitnica, 351 euro po kvadratu.

S druge strane, stan sličnih dimenzija u Zagrebu (47,51 metar kvadratni) prodaje se po cijeni od 1.190 eura po kvadratu.

Javni natječaj, uvjete i popis svih stanova koji se prodaju možete pogledati OVDJE.

HZMO prodaje 28 stanova, ima ih od 350 eura po kvadratu
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap