HZMO organizira Međunarodne savjetodavne dane s nositeljem mirovinskog osiguranja iz Austrije

Ana Kanazir
13. ožujka 2024.
Novosti
A- A+

Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje u suradnji s nositeljem mirovinskog osiguranja iz Republike Austrije organizira Međunarodne savjetodavne dane za osiguranike koji su zaposleni, odnosno samozaposleni u Austriji. Savjetodavni dani će se održati 16. travnja u Zagrebu i 17. travnja u Varaždinu, u oba slučaja od 9 do 13 sati. Svi zainteresirani će moći saznati informacije o ostvarivanju prava iz austrijskog mirovinskog osiguranja.

Osobe drže kemijske u rukama i pokazuju na papir

Savjetovanje za umirovljenike | Foto: Pixabay

Savjetodavne dane s nositeljem mirovinskog osiguranja Austrije organizira Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje i to u dva grada. Posjetitelji se moraju prijaviti za sudjelovanje i osigurati svoj termin, a mogu i postavljati pitanja.

novac euro i dolar
Razlika čak 426 eura: Mirovinu se više isplati zaraditi u Austriji, nego u Njemačkoj

HZMO organizira Međunarodne savjetodavne dane s nositeljem mirovinskog osiguranja iz Republike Austrije. Ovi dani su organizirani za sve osiguranike koji su zaposleni, odnosno samozaposleni u Austriji. U Zagrebu se savjetovanje održava 16. travnja u Središnjoj službi, A. Mihanovića 3, od 9 do 13 sati. U Varaždinu će se isto ovo savjetovanje održati dan kasnije, 17. travnja u Područnoj službi u Varaždinu, Kolodvorska 20c u istom terminu.

– Pozivamo sve zainteresirane osiguranike da dođu na savjetodavne dane na kojima će savjetnicima iz područja mirovinskog osiguranja moći postavljati pitanja vezana uz ostvarivanje prava iz austrijskog mirovinskog osiguranja te dobiti informacije vezano za ostvarivanje prava, napisali su iz HZMO-a.

Jednako tako, svi koji žele sudjelovati se moraju unaprijed dogovoriti za svoj termin. Za Zagreb se mogu dogovoriti putem telefona 01 4595 424 odnosno e-poštom: [email protected] ili 01 4595 225 odnosno e-poštom: [email protected]. Za sudjelovanje u Varaždinu termin se može dogovoriti putem telefona 042 398 050 odnosno e-poštom: [email protected] ili 042 398 111 odnosno e-poštom: [email protected].

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap