Upozorenje iz Mirovinskog: Dio usluga neće im raditi do ponedjeljka!

Josip Mihaljević
1. travnja 2022.
Novosti
A- A+

Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje moli za razumijevanje korisnika jer im e-usluge neće raditi od petka u 17 sati do ponedjeljka u 8 sati. Saznali smo zašto.

hzmo

Foto: HZMO | Youtube screenshot

Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje (HZMO) obavijestio je korisnike kako im e-usluge neće raditi od petka u 17 sati do ponedjeljka u 8 sati radi tehničkog održavanja.

Predvidjeli su preko 60 sati nedostupnosti usluga pa nas je zanimalo što to točno rade. Ipak, poručuju da bi sustav mogao proraditi i prije previđenog roka:

“U razdoblju od 1. travnja od 17.00 do 4. travnja do 8.00 Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje provodi aktivnosti vezane uz zamjenu središnjeg diskovnog podsustava te nadogradnju pripadajućeg sistemskog softvera na nove verzije. Iz navedenog razloga e-usluge HZMO-a u tom razdoblju neće biti dostupne fizičkim i pravnim osobama.

Krajnji rok za izvedbu radova je ponedjeljak, 4. travnja do 8.00 sati, no sustav može biti raspoloživ korisnicima i prije navedenog roka, ovisno o završetku radova”, odgovorili su nam iz HZMO-a.

A o kojim se uslugama radi, možete provjeriti OVDJE.

Upozorenje iz Mirovinskog: Dio usluga neće im raditi do ponedjeljka!
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap