U Hrvatsku stiže novi trgovački lanac: “Super povoljan, više nećemo morati u Italiju”

Josip Mihaljević
4. prosinca 2018.
Novosti
A- A+

Talijanski trgovački lanac Eurospin uskoro dolazi u Hrvatsku. Nedavno su otvorili službenu Facebook stranicu na hrvatskom jeziku te su krenuli u potragu za djelatnicima i poslovnim prostorima.

trgovina

Foto: Pixabay

Talijanski trgovački lanac Eurospin vrlo brzo bi mogao krenuti s poslovanjem u Hrvatskoj. Prije nekoliko tjedana otvorili su službenu Facebook stranicu na hrvatskom jeziku, a osim Italije, posluju i u Sloveniji.

“Eurospin je lanac diskontnih trgovina specijaliziran za prodaju prehrambenih proizvoda i svakodnevnu kupnju. Smatramo da je došlo vrijeme da prikažemo našu vrijednost i klijentima u Hrvatskoj.”, stoji u Facebook objavi.

Prije nekoliko tjedana krenuli su u potragu za djelatnicima i poslovnim prostorima na području cijele zemlje. Ipak, cilj im je poslovati u gradovima s više od 10 tisuća stanovnika, piše index.hr.

Prve trgovine trebale bi niknuti u Zagrebu i Rijeci, a ljudi koji žive blizu granice s Italijom i Slovenijom često odlaze u susjedne zemlje kako bi tamo obavili svoju kupnju.

Eurospin prodaje isključivo vlastite robne marke, specijalizirani su za prodaju prehrambenih proizvoda i svakodnevnu kupnju. Osnovani su 1993. godine u Italiji, a 2004. su se proširili u Sloveniju, gdje danas imaju više od 50 prodavaonica.

Ovdje možete provjeriti kakve su trenutačne cijene u Sloveniji, koje su izražene u Eurima.

U Hrvatsku stiže novi trgovački lanac: “Super povoljan, više nećemo morati u Italiju”
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap