Hrelja: “HSU neće dati bianco podršku Vladi, bit ćemo oporba”

Jasmina Grgurić Zanze
7. srpnja 2020.
Novosti
A- A+

Komentirajući rezultate parlamentarnih izbora u Novom danu N1 Televizije, saborski zastupnik Silvano Hrelja odbacio je mogućnost da Hrvatska stranka umirovljenika postane dijelom parlamentarne većine. Bianco podrške Vladi, kaže, neće biti, a HSU će djelovati kao oporba.

Silvano Hrelja o ulozi HSU-a (Snimak zaslona: FB/N1)

Silvano Hrelja odbacio je mogućnost da HSU postane dijelom parlamentarne većine.

 “To su često računi bez krčmara, ljudi me često stavljaju u usta bez potrebe. Dokazao sam da znam cijeniti način na koji smo došli do mandata, a to smo osvojili na listama Restart koalicije i to treba respektirati” – rekao je Hrelja gostujući u Novom danu N1 Televizije.

Pozvao je na odgovornost sve ljude koji ga prozivaju i prognoziraju da će njegova stranka na kraju podržati Vladu Andreja Plenkovića. Pritom nije želio otkriti tko su ti ljudi, ali je rekao da takvi spinovi mogu doći sa svih strana te su sastavni dio politike.

“Mi smo posvećeni umirovljenicima i njihovim problemima. Umirovljenički problemi su brojni, a političke moći malo” – dodao je rekavši kako svi zastupnici imaju obvezu prema građanima.

“Svima nam je dužnost surađivati na projektima s Vladom, ali bianco podrške nema”, rekao je Hrelja, dodavši da će oni biti oporba.

Na programe Vlade davat će prijedloge, kritike i sugestije, rekao je, naročito na području sigurnosti građana. Dodao je i kako će pozdraviti svaku inicijativu za smanjenjem administrativnog aparata.

Hrelja: “HSU neće dati bianco podršku Vladi, bit ćemo oporba”
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap