Grad pokreće akciju dijeljenja maski: Bit će osobno uručene umirovljenicima

Josip Mihaljević
20. studenoga 2020.
Novosti
A- A+

U Slavonskom Brodu uskoro će ponovno krenuti akcija dijeljenja zaštitnih platnenih maski za lice. Ovoga puta podijelit će 1.500 komada, a osobno će ih dostavljati umirovljenicima i socijalno ugroženim građanima.

Ilustracija: Pixabay

Kako se akcija dijeljenja zaštitnih platnenih maski za lice pokazala iznimno potrebnom, a stanje s koronavirusom ne jenjava, Grad Slavonski Brod ponovno pokreće akciju dijeljenja maski za lice.

Planiraju podijeliti 1.500 komada, a maske će biti osobno dostavljene umirovljenicima i socijalno ugroženim građanima.

Same maske su proizvod krojačke radnje u Slavonskom Brodu, a iz grada poručuju kako će ih pripremiti i podijeliti poštujući sve higijenske preporuke i epidemiološke mjere. Na osobnu dostavu su se odlučili, kako kažu, da bi spriječili veća okupljanja.

Svi umirovljenici i socijalno ugroženi građani koje je Grad Slavonski Brod propustio obići, a koji imaju potrebu za zaštitnom platnenom maskom za lice, mogu se javiti na telefonski broj Gradske uprave u Slavonskom Brodu na broj 035/217-085, a maske će im potom biti dostavljene.

“S obzirom da broj oboljelih i preminulih od bolesti koronavirusa i dalje raste, Grad Slavonski Brod ovom akcijom želi zaštititi zdravlje građana u što većoj mjeri. Samo pridržavanjem propisanih epidemioloških mjera i preporuka možemo zaštititi svoje zdravlje. Stoga, pozivamo sve građane Slavonskog Broda na strpljivost i discipliniranost u odgovornom ponašanju”, poručili su preko internetskih stranica grada.

 

Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap