Gordan Maras: “Saborska mirovina nikad nije bila opcija”

Jasmina Grgurić
29. rujna 2021.
Novosti
A- A+

Ima 47 godina, bio je ministar, a u Saboru je proveo tri puna mandata. Kako se snalazi bez saborske fotelje u kojoj je sjedio od 2008. godine do lani, čime je stekao pravo na saborsku mirovinu, iako uvjet životne dobi još uvijek ne ispunjava, otkrio je bivši SDP-ov Gordan Maras.

Nekadašnji SDP-ov ministar i bivši saborski zastupnik u tri puna mandata, Gordan Maras, okrenuo je novu stranicu u životu nakon što je izbačen iz stranke. Završio je na burzi rada, a nakon toga se samozaposlio.

Kakav mu je život bez politike, čime se točno bavi i razmišlja li o saborskoj mirovini otkrio je u statusu na svom Facebook profilu.

“Dragi moji, život je nepredvidiv.

Prije nešto više od godinu dana mislio sam da ću još dugo biti u politici, zastupati vas i boriti se za bolju Hrvatsku i Zagreb. Nije ispalo tako. U Hrvatski sabor došli su neki drugi zastupnici koji se danas bore za vas i koji imaju za to vaše povjerenje.

Na kratko sam po prvi puta u životu, nakon dvadeset godina rada, bio prijavljen na Zavodu za zapošljavanje kao nezaposlena osoba i zahvalan sam što mi je država dala vjetar u leđa da na temelju poslovnog plana i potpore postanem poduzetnik te pokrenem svoj posao. Osjećam se pun energije, željan rada i svjestan da sam na novom početku te da ću napraviti sve što mogu da iskoristim ovu priliku.

Saborska mirovina nikad nije bila opcija. Želim raditi.

Izazova se nikad nisam bojao i vjeru u sebe nikad nisam gubio.

Ukoliko vam je potreban netko tko će vas uputiti u europske fondove, provesti kroz zamršene bankarske procedure financiranja vaših projekata, pomoći savjetom i kontaktom razvoj vašeg poslovanja, slobodno se javite. Izrada weba je u tijeku.

Hvala vam na podršci svih ovih godina, nadam se da ću je imati i dalje!” – objavio je Maras.

Gordan Maras: “Saborska mirovina nikad nije bila opcija”
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap