Gledatelji su oduševljeni: Aleksandar Stanković će u nedjelju u 2 ugostiti Božu Sušeca

Milan Dalmacija
17. prosinca 2022.
Novosti
A- A+

Aleksandar Stanković nastavlja pozivati javnosti poznatije umirovljenike u svoju emisiju Nedjeljom u 2. Nakon Đurđe Grozaj i Silvije Šesto, preko puta njega će u nedjelju sjesti i čuveni sportski komentator i novinar Božo Sušec.

Božo Sušec | Foto: HRT

Nakon što su u emisiji Nedjeljom u 2 gostovale umirovljena tekstilna radnica Đurđa Grozaj i spisateljica Silvija Šesto te opisale svoj život u mirovini, o čemu je bilo riječi i u našem članku, voditelj Aleksandar Stanković odlučio je u emisiju pozvati još jednog umirovljenika. Ovaj put je riječ o proslavljenom sportskom komentatoru i novinaru Boži Sušecu.

Prvi dojmovi: Pogledali smo Zlatnu ligu, novu emisiju za umirovljenike

Njega su, osim sporadičnih angažmana na privatnim sportskim televizijama, gledatelji nedavno mogli vidjeti i slušati u emisiji Zlatna liga, o kojoj smo također pisali. Kolika je Božo Sušec veličina pokazuje i to što ga je Stanković najavio u svega četiri riječi.

– Nogomet, Božo Sušec, Nu2, napisao je Stanković na Facebooku i dobio gotovo 900 lajkova i pedesetak komentara.

Gledatelji su uglavnom pozitivno reagirali ističući kako je Božo Sušec “vrhunski i legendarni sportski novinar”, “odličan izbor” i “korektna osoba sa znanjem i iskustvom”. U komentarima se javio i poznati voditelj Romano Bolković.

– Odličan izbor. Nego, Božino je poznavanje nogometa do te mjere ekspertno da je na rubu zabrane ulaska u kladionice. To je sjajna tema, kako mu se prati finska druga liga i slično, napisao je Bolković.

https://www.facebook.com/nedjeljomudva/posts/pfbid0XztDixcFxegqWu4cCp4pm2dSDG6ak15bJeuyGF6CnkmJcAV1PrphBnLJdYUv3mBXl?__cft__[0]=AZWGpACq02lqE4P3R4q30Wycu0eQ6JoRoA9Hw8mH-0-Yb-kksBKKG7uakRaqeBiyoDEcHkxORNMYvx3GrjzqtT71jWwSWFSCS6Imw1sJBLpiGTjgfUAHTeNRGpPsWTL1nteZW49kOXwnRzVOanAsQ4aVvg1BVLjXF42D2k_-VPc3MmDj8T5m1or6iHrsNmRhg7U&__tn__=%2CO%2CP-R

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap