Fakultet elektrotehnike i računarstva dodijelio Zlatne diplome povodom 50. godišnjice diplomiranja

Ana Kanazir
16. studenoga 2023.
Novosti
A- A+

Na Fakultetu elektrotehnike i računarstva održana je svečana sjednica Fakultetskog vijeća, a u sklopu nje su dodijeljene brojne nagrade i priznanja bivšim i sadašnjim studentima. Tako više od trideset godina ovaj fakultet svojim diplomiranim inženjerima dodjeljuje spomen diplome povodom 50. godišnjice diplomiranja. Ove godine, Zlatne diplome dodijeljene su inženjerima koji su diplomirali akademske godine 1972./1973.

dobitnici Zlatnih diploma na FER-u

Dobitnici Zlatnih diploma | Foto: Press FER

Fakultet elektrotehnike i računarstva svake godine, već trideset godina, dodjeljuje posebne diplome starijim generacijama koje su fakultet završile prije 50 godina. Upravo se takva svečanost održala jučer, a svoje diplome su dobili oni koji su diplomirali 1972./1973.

U znak zahvalnosti za doprinos stuci, zajednici i promociji Fakulteta i vrijednosti koje predstavlja u hrvatskoj poslovnoj zajednici i društvu, FER preko trideset godina svojim diplomiranim inženjerima dodjeljuje spomen diplome povodom 50. godišnjice diplomiranja. Takve diplome se nazivaju Zlatne diplome, a ove godine su dodijeljene inženjerima koji su diplomirali akademske godine 1972./1973.

Dobitnice i dobitnici Zlatnih diploma, koji nisu mogli prisustvovati svečanosti ili su preminuli, predstavljeni su fotografijama. Po završetku svečanog dijela sjednice, dobitnici Zlatnih diploma uputili su se na druženje na domjenak u organizaciji restorana Cassandra, a Fakultetsko vijeće započelo je radni dio sjednice.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap