Evo kako je policija pronašla tijelo 89-godišnjaka kojeg je gnjusno ubio unuk (29)

Matej Markovinović
5. listopada 2022.
Novosti
A- A+

Tijelo Miloša Niševića (89) iz Gline koji se dvije godine smatrao nestalim, pronađeno je krajem prošlo godine raskomadano u šumi. Za ubojstvo je osumnjičen njegov unuk Aleksandar (29), koji već služi kaznu zatvora zbog krvavog napada na dvije žene u Splitu. Sisačka je policija sada otkrila kako su uspjeli pronaći tijelo nesretnog umirovljenika.

Screenshot: YouTube

Aleksandar Nišević, inače stari znanac policije, osumnjičen je za teško ubojstvo svog djeda Miloša Niševića iz Gline. Povod za ovakav gnjusan čin navodno je ni više ni manje nego – koristoljublje.

Barilla tjestenina

Penne rigate ili spaghetti, 500 g
7,49 kn
0,99 €
prije:
13,99 kn
1,98 €
Uštedite

Softy toaletni papir

120 listića, troslojni, 20 rola
32,99 kn
4,38 €
Ne propustitre

L'oreal Age Specialist

Krema za lice, dnevna ili noćna, 50 ml
34,99 kn
4,64 €
prije:
63,99 kn
8,49 €
Ne propustitre
Tečaj €/kn: 7,53450

Podsjetimo, policija je pronašla dijelove tijela nesretnog umirovljenika u šumi, gdje ga je Aleksandar odveo nakon što ga je ubio tupim oružjem te mu odrubio glavu. Miloš se dvije godine smatrao nestalim, a kako navodi načelnik sisačke policije Luka Pešut, do pronalaska tijela odveo ih je Aleksandrov “cimer” iz ćelije, piše Jutarnji.

Naime, nakon što je u medije izašao tekst sredinom srpnja prošle godine u kojem se pisalo da je Aleksandar “osoba od interesa” zbog sumnje u povezanost s nestankom svog djeda, policiji se javio jedan od muškaraca koji je neko vrijeme bio s njim u zatvorskoj ćeliji. U zamjenu za određene pogodnosti, dao im je informaciju gdje bi se tijelo pokojnog umirovljenika trebalo nalaziti.

Policija ga je, čini se, poslušala te je uspjela pronaći tijelo 89-godišnjaka i zaključiti svoje opsežno kriminalističko istraživanje. Aleksandar se, inače, raspitivao o mogućnosti nasljeđivanja imovine svog djeda te koliko je vremena potrebno da se nestala osoba proglasi mrtvom, kako bi nasljednici dobili pravo na imovinu, što ga je još više činilo sumnjivim.

Podsjećamo također da je Aleksandar već u zatvoru gdje služi kaznu od 11 godina zbog bezrazložnog napada na dvije žene u srpnju prošle godine, koje je teško ozlijedio.

Evo kako je policija pronašla tijelo 89-godišnjaka kojeg je gnjusno ubio unuk (29)
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap