Evo kako izgleda groblje Miroševac: ‘Ponekad imam osjećaj kao da smo naše najmilije bacili pored smetlišta’

Ana Kanazir
23. travnja 2024.
Novosti
A- A+

Groblje Miroševac se sagradilo zbog prenapučenosti Mirogoja, a nalazi se u istoimenom naselju u Gornjoj Dubravi. Ovo je ujedno i jedno od najzelenijih groblja u Hrvatskoj. Ipak, trenutno se na dijelu ovog groblja nalazi potrgana ograda, nabacana zemlja i smeće. Upravo se na to osvrnuo jedan građanin koji je u svojoj objavi na društvenoj mreži podijelio i nekoliko fotografija.

Groblje Markuševac

Groblje Miroševac | Foto: Facebook, Antun Berišić

Stanje na grobljima nisu uvijek idealna, dok se na nekima krade, na drugima se nalazi puno smeća. Upravo se na ovo stanje na groblju Miroševac osvrnuo i jedan građanin.

Miroševac je naselje u Gornjoj Dubravi gdje se nalazi i groblje. Iako slovi kao najzelenije i lijepo uređeno groblje, trenutna situacija i nije baš takva, a to se može vidjeti i na fotografijama u objavi jednog razočaranog muškarca. Njegova je objava na Facebooku završila i u grupi dubrava.hr, a osvrnuo se i u statusu na veliku problematiku.

– Već par dana pokušavam napisati osvrt na groblje Miroševac gdje počivaju naši najmiliji… Jesam li ja dao 72.000 kn za grobnicu svog oca da moramo gledati razvaljenu ogradu, zemlju i smeće? Ponekad imam osjećaj kao da smo naše najmilije bacili pored nekog smetlišta.. tužno, tužnije, najtužnije…, samo su dijelovi njegove objave, a sve fotografije i cijeli status možete vidjeti ispod:

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap