Eurojackpot otišao umirovljeniku u Frankfurtu: “Od sada za unučad neće biti samo 50 eura za Božić”

Josip Mihaljević
27. srpnja 2018.
Novosti
A- A+

Možda ste negdje već čuli, netko je u Njemačkoj prije dva tjedna osvojio Eurojackpot, a sada se zna i tko. Dobitak od 90 milijuna eura podijeljen je na dva dijela – jedan je otišao bračnom paru u Saksoniji, a drugi umirovljeniku iz Frankfurta. San svakog igrača lutrije im se ostvario, na uplatu od samo 4,50 eura osvojili su 45 milijuna eura!

eurojackpot njemačka

Foto: Hrvatska lutrija

Poluzaposleni umirovljenik iz Frankfurta osvojio je polovicu Eurojackpota prije dva tjedna, piše hessenschau.de. Iznos mirovine mu nije bio bajan, tako da je na pola radnog vremena radio za dodatnih 450 eura. Posao ne planira napustiti ni nakon što je postao milijunaš, kaže kako mu nije teško biti s ljudima.

Glasnogovornica iz njemačke lutrije potvrdila je kako se radi o umirovljeniku iz Frankfurta, čija je želja bila da ostane anoniman.

Kombinacija koju je odigrao: 2, 7, 24, 38, 45 s 5 i 8 kao dodatnim brojevima.

“Od sada, nema više 50 eura za unučad za Božić!”

Umirovljenik je skoro propustio rok za priznavanje jackpota, budući da je skoro prošlo dva tjedna od izvlačenja. Tek naknadnom kontrolom listića shvatio je da je osvojio glavni iznos na jackpotu, kojeg će ipak podijeliti s bračnim parom iz Njemačke koji su odigrali identičnu kombinaciju.

Iz njemačke lutrije prenose njegovu izjavu:

“Ovo je stvarno bombastično, ali sam zapravo iznenađujuće miran oko ovoga. Možda je to zbog godina. Od sada, unučad neće dobiti samo po 50 eura za Božić!”, najavio je i razveselio svoje unuke.

Inače, kako biste pogodili sve točne brojeve, trebat će vam ogromna sreća, budući da su šanse da ga osvojite veće od 1:95.000.000!

 

Eurojackpot otišao umirovljeniku u Frankfurtu: “Od sada za unučad neće biti samo 50 eura za Božić”
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap