Donosimo popis radnog vremena trgovina na Dan državnosti

Ana Kanazir
29. svibnja 2023.
Novosti
A- A+

Dan državnosti se obilježava u utorak, 30. svibnja, a baš kao i na svaki praznik i u ovom slučaju će trgovine i trgovački centri raditi prilagođeno. Neke će tako raditi prilagođeno ili kao što rade nedjeljom. Donosimo popis radnog vremena trgovina.

trgovina

Trgovina | Foto: Unsplashrad

Dan državnosti je praznik i neradni dan, ali većina će trgovina ipak raditi po prilagođenom radnom vremenu. Saznajte na vrijeme kako će raditi trgovina u vašoj blizini.

Trgovine

Lidl

Lidl će na Dan državnosti raditi kao u nedjelju, pri čemu će neke trgovine raditi do 14, neke do 18, a neke do 20 sati. Cijeli popis Lidlovih trgovina po lokaciji u Hrvatskoj i radno vrijeme možete vidjeti ovdje.

Kaufland

Baš i kao i Lidl i Kaufland će raditi po radnom vremenu nedjelje, većinom od 8 do 21 sat. Na njihovim stranicama možete upisati lokaciju koja vas zanima i saznati njezino radno vrijeme.

Konzum

Trgovine Konzuma će isto tako raditi kao nedjeljom, a ovo radno vrijeme je za svaki Konzum drugačije. Najbolje da na ovom popisu pronađete trgovinu u koju planirate ići i na vrijeme se informirate.

Interspar i Spar

Interspar i Spar će većinom raditi do 14 sati, a neke će trgovine biti i zatvorene. Radno vrijeme lokacije svih trgovina možete provjeriti na stranicama ovog lanca.

Trgovački centri

Arena Centar

Arena će raditi kao i inače, osim Fine, Hrvatske pošte, javnog bilježnika i PBZ-a koji neće raditi.

Avenue Mall 

Trgovine u ovom centru će raditi većinom do 21 sat. a cijeli popis možete vidjeti ovdje. 

City Center One

Baš kao i Arena i City Center One diljem zemlje će raditi normalno, osim Hrvatske pošte i Fine.

Westgate City Center

Jednako tako će i Westgate raditi po normalnom radnom vremenu, od 8 do 21 sat.

Point

Trgovački centar Point će raditi od 7 do 13 sati.

Portanova 

Portanova u Osijeku će raditi prema normalnom radnom vremenu, jedino neće raditi Hrvatska pošta.

Supernova 

Supernova Zagreb Buzin radit će prema redovnom radnom vremenu, od 9 do 21 sat. Supernova Cvjetni radi od 9 do 17 sati. Supernova u Zadru radi prema redovnom radnom vremenu, od 9 do 21 sat. Spar u sklopu centra i kafići rade od 8 do 21 sat.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap