Donosimo popis: Pogledajte kako će raditi trgovine na blagdane pred nama

Ana Kanazir
23. prosinca 2022.
Novosti
A- A+

Produljeni vikend pred nama znači i nešto drugačiji rad trgovina i trgovačkih centara. Neke će raditi skraćeno, neke normalno, dok većina za Božić i blagdan Svetog Stjepana neće raditi uopće. Donosimo pregled radnog vremena većih trgovina kako ne biste poljubili vrata.

trgovina

Foto: Pixabay

Badnjak je u subotu, Božić u nedjelju, a u ponedjeljak obilježavamo blagdan Svetog Stjepana. Kao i uvijek, svaka trgovina i trgovački lanac ima svoje radno vrijeme ovih blagdana, a evo kako će tko raditi.

iglice bora
Doznajemo gdje možete nabaviti nešto jeftinija božićna drvca, ali budite brzi

Radno vrijeme trgovina

Kaufland

Trgovine Kauflanda će u subotu raditi od 7 do 16 sati, dok u nedjelju i ponedjeljak neće raditi.

Lidl

Lidl će raditi nešto kraće pa će u subotu tako radno vrijeme ove trgovine biti do 14 sati, u nedjelju i ponedjeljak trgovine ne rade.

Plodine

Plodine će na Badnjak raditi od 7 do 18 sati, na Božić su Plodine zatvorene, dok je za blagdan svetog Stjepana na snazi nedjeljno radno vrijeme. Iznimka je supermarket Slavonski brod City Colosseum koji će na Badnjak raditi od 9 do 15 sati, dok je na Božić i Štefanje trgovina zatvorena.

Konzum

Konzum će u subotu raditi skraćeno, a u nedjelju i ponedjeljak će trgovine biti zatvorene. Kako piše na njihovim stranicama prodavaonice, kao i usluge Dostave, Drive in i Pokup bit će zatvoreni na Božić 25. prosinca i blagdan svetog Stjepana 26. prosinca, dok će na Badnjak 24. prosinca raditi po skraćenom radnom vremenu. Detalje za svaku trgovinu možete vidjeti ovdje.

Interspar i Spar

U subotu će Interspar raditi skraćeno, do 17 sati, odnosno do 16 sati će raditi Interspar u Arena Centru u Zagrebu i u Mall of Split. Spar će isto tako raditi skraćeno do 16 ili 17 sati, dok će na Božić sve trgovine Spar i Interspar biti zatvorene. U ponedjeljak je radno vrijeme ponovno skraćeno pa će velika većina trgovina raditi do 14 sati. Više detalja o radnom vremenu Interspara i Spara možete vidjeti ovdje.

Eurospin

Eurospin trgovine će u subotu raditi do 18 sati, dok će na Božić biti zatvorene trgovine. Za Štefanje nema posebne obavijesti, ali radno vrijeme po lokacijama možete vidjeti na linku.

Radno vrijeme trgovačkih centara

City Centar One

City Centar One West, City Center One East i City Centar one Split na Badnjak rade do 17 sati. U nedjelju i ponedjeljak će biti zatvoreni.

Avenue Mall

Avenue Mall će u subotu raditi do 18 sati, dok je u nedjelju i ponedjeljak centar zatvoren.

Arena Centar

Arena centar će na Badnjak raditi do 16 sati, dok u nedjelju i ponedjeljak neće raditi trgovine. Jedino će Interspar raditi na blagdan svetog Stjepana od 8 do 14 sati.

Westgate

West Gate će u subotu raditi od 10 do 17 sati, dok na Božić i za blagdan svetog Stjepana centar ne radi.

Supernova Garden Mall

Garden Mall će za badnjak raditi od 9 do 18 sati, dok će na Božić i Štefanje trgovine biti zatvorene.

Tower Centar Rijeka

Ovaj trgovački centar u Rijeci će raditi skraćeno u subotu od 9 do 17 sati, dok će u nedjelju biti zatvoren, a u ponedjeljak će raditi od 10 do 21 sat.

Portanova

Portanova u Osijeku će u subotu raditi skraćeno, a posebno radno vrijeme ima i pošta. U nedjelju i ponedjeljak su trgovine zatvorene. Više detalja možete vidjeti ovdje.

Supernova Zadar

Supernova Zadar će u subotu raditi od 9 do 15, dok je centar zatvoren na Božić i na blagdan Svetog Stjepana.

Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap