Djed u svom automobilu “roka” uz hard rock i thrash metal klasike

Jelena Ratko
22. srpnja 2018.
Novosti
A- A+

Čak i ako zna da ga netko snima, on ne mari za to, jer je glazba njegova strast. Djed je nekoliko puta uhvaćen kako u svom automobilu uživa u omiljenim glazbenim ostvarenjima, pleše, trese glavom i “svira” bubnjeve.

Foto: screenshot YouTube

Prije par godina, djed iz Floride proslavio se u YouTube videu, u kojemu on sjedi u automobilu i “bubnja” za volanom, dok u pozadini svira pjesma Hells Bells poznate hard rock grupe AC/DC.

Kao da ga nitko ne može vidjeti, djed se skroz “ufurao” u pjesmu. “Stvar” ga je rasplesala i potpuno opustila. U komentarima, neki tvrde kako zaista i dobro bubnja. Oduševio je YouTube. Pišu mu, ispod videa, da ima dobar glazbeni ukus, da svi trebaju postati kao on i da žele biti poput njega u toj dobi.

Prije dva tjedna, pojavio se novi video, u kojemu isti djed u svom automobilu pleše na drugu pjesmu istoga benda. U ovom videu, on trese glavom, poput pravog rokera. Kameru ne doživljava ili je ignorira.

Ranije na YouTube-u objavljen je video u kojemu taj djed sluša pjesmu benda Metallica. Korisnici su ga prepoznali, pa u komentarima upućuju jedni druge na video koji je prvi objavljen.

Djed iz Floride postaje sve poznatiji.

Treba znati uživati u životu, a njemu je to pošlo za rukom, svi su se složili u komentarima.

Djed u svom automobilu “roka” uz hard rock i thrash metal klasike
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap