Djed iz Zagreba osvojio više od milijun eura na Lotu: ‘Želim unucima pružiti ono što im dosad možda nisam’

Luka Kalac
29. svibnja 2024.
Novosti
A- A+

Sretni Zagrepčanin je odan istoj kombinaciji brojeva kada igra igre na sreću, a upravo mu je to nakon 30 godina donijelo dobitak od 1.106.868,90 eura. Kako je voditeljica na televiziji čitala brojeve, sve je više, kako kaže, ostajao u šoku. Svojoj supruzi još nije rekao da je osvojio dobitak pa će je time iznenaditi i odvesti na ljetovanje. Većinu novca će, priznaje, dati svojim unucima jer im želi pružiti ono što im dosad možda nije mogao. Pritom ih je nazvao najvećom radosti u životu.

Eurojackpot, lutrija, igre na sreću | Foto: Mirovina.hr

Za gotovo svaki oblik postignuća potrebna je doza sreće, ali i nevjerojatna upornost te strpljivost. To je na svojoj koži iskusio i sretni Zagrepčanin koji već 30 godina uplaćuje istu kombinaciju brojeva koji su mu donijeli novčani dobitak na lutriji.

Nije mogao vjerovati što čuje

Riječ je o brojevima 1, 3, 7, 11, 12, 17 i 30, pomoću kojih je osvojio Jackpot u Lotu 7. Ta kombinacija brojeva ga je obogatila za 1.106.868,90 eura.

– Pratio sam TV izvlačenje, i kako je voditeljica čitala brojeve, tako sam ja sve više i više ostajao u šoku. Jednostavno nisam mogao vjerovati u to što čujem i vidim, prisjetio se dobitnik Jackpota koji je 22. svibnja postao ‘teži’ za malo više od milijun eura, piše vecernji.hr.

Vijest o milijunskom dobitku na lotu 7 još nije podijelio sa svojom obitelji, ali je otkrio što će učiniti s osvojenim novcem. Prvo što će učiniti je iznenaditi suprugu koja će u toku dana saznati da je milijunašica, a potom će je odvesti na ljetovanje.

Odabir brojeva na listiću Eurojackpota
Nemamo dobitnu kombinaciju, ali znamo najčešće i najrjeđe izvučene brojeve u EuroJackpotu

Većinu novca dat će unucima

Najvjerojatnije ni on niti supruga ne bi ljetovali ove godine da nije Jackpota. Sljedeći korak mu je podijeliti većinu osvojenog novca svojim unucima.

– Želim im pružiti ono što im dosad možda nisam mogao jer oni su mi najveća radost u životu, rekao je sretni dobitnik, prenosi vecernji.hr.

Podsjećamo kako su neki od najpoznatijih igrača lutrije napravili popis ‘sretnih’ brojeva. To su najčešće izvučeni brojevi koji bi pojedincima mogli omogućiti lakše ostvarenje dobitka. Inače, nekim od najuspješnijih igrača lutrije, pri odabiru sretnih brojeva, uvelike pomaže teorija o ‘vrućim’ i ‘hladnim’ brojevi koji im povećavaju vjerojatnost pobjeđivanja. O kojim je brojevima riječ, možete doznati ovdje.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap