Daniel Craig (51) posljednji put kao James Bond: “Postajem sve stariji”

Jasmina Grgurić
3. prosinca 2019.
Novosti
A- A+

Daniela Craiga posljednji ćemo put put gledati kao Jamesa Bonda. Iako je rekao kako uživa biti najpoznatiji tajni agent na svijetu, 51-godišnji britanski glumac najavio je povlačenje jer se za tu ulogu jednostavno smatra – prestarim. Ovih je dana izašao i “mamac” za najnoviji nastavak koji nosi naziv “No time to die”. Glavni glumac, mora se priznati, i dalje dobro izgleda u odijelu slavnog špijuna.

Daniel Craig u novom James Bond filmu (Snimak zaslona/Youtube)

Obožavatelji kultnog Jamesa Bonda u nedjelju su dobili vrlo kratak uvid u scene koje otkrivaju kako će izgledati najnoviji film o tajnom agentu 007. No, u toj će ulozi posljednji put gledati 51-godišnjeg britanskog glumca Daniela Craiga koji je najavio povlačenje jer se smatra prestarim.

“Možda je mnogima teško za povjerovati, ali sviđa mi se činjenica da sam James Bond. To je jedan od najtežih, najzahtjevnijih ali i najljepših projekata za koji sam vezan. Treba uložiti puno energije u tu ulogu, a ja postajem stariji i zbog toga je malo nezgodno” –  rekao je Craig za medije.

robert redford

Legendarni Robert Redford snimio posljednji film i otišao u zasluženu mirovinu

Premda “mamac” za film traje kratko, nekoliko sekundi dovoljno je za zaključiti kako omiljeni britanski špijun ni ovoga puta neće razočarati vjerne gledatelje. Osim Daniela Craiga u odijelu, tu je i automobil Aston Martin sa skrivenim mitraljezima u farovima, kaskaderska vratolomija na motociklu, ljepotica koja puca, skriveni zlikovac te sva ostala već znana obilježja jednog dobrog filma o Jamesu Bondu.

Kako će izgledati onaj posljednji u kojem glumi Craig, gledatelji će moći bolje vidjeti iz cijelog trailera koji će biti objavljen danas, a film bi u kina trebao stići u travnju.

Inače, ovaj je glumac najdugovječniji James Bond, a tu je titulu preuzeo nezaboravnom Rogeru Mooreu. Craig se kao 007 pojavio još 2006. godine u “Casino royale”. Uslijedili su “Quantum of Solace”, popularni “Skyfall” te “Spectre”.