Bunjac konačno izašao iz Živog zida, a Pernar otkrio ime nove stranke

Josip Mihaljević
7. lipnja 2019.
Novosti
A- A+

Živi zid se raspao, a najveća politička šteta će sigurno otići predsjedniku stranke Ivanu Viliboru Sinčiću. Ne pojavljuje se pred kamerama, dok dvojac Bunjac i Pernar rado medijski nastupaju i otkrivaju svoje planove za budućnost.

ivan pernar

Foto: Ivan Pernar | Youtube screenshot

Branimir Bunjac jučer nije htio otkriti odlazi li iz Živog zida, iako je sve bilo jasno kada je u HRT-ovom Otvorenom kazao kako je kazao kako “Živi zid više ne postoji”.

Ivan Pernar nije htio sudjelovati u emisiji “jer je za njega ta priča gotova”, a svoje je pratitelje na Facebooku zamolio za par ideja za ime nove stranke. Bilo je poprilično humorističnih prijedloga, poput onog da stranku nazove “Slobodni udarac” kojim će prebaciti Živi zid. Ali Pernar se ziceraški, zbog prepoznatljivosti, odlučio stranku nazvati “Stranka Ivana Pernara”.  Kada stranka dovoljno ojača i skupi nekoliko saborskih zastupnika, odabrat će novo ime.

U manje od dva sata nakon što je objavio pristupnicu novoj stranici, dobio je čak 1244 pristupnice, a njihov broj raste iz sekunde u sekundu.

Danas je Branimir Bunjac u Saboru potvrdio da napušta Živi zid, saborski mandat će predati stranci i namjerava se vratiti na svoje radno mjesto u osnovnoj školi. Upitan hoće li se pridružiti Pernaru u novoj političkoj avanturi, Bunjac je kazao kako je to definitivno jedna od opcija, ali da prvo treba sjesti i vidjeti koji je plan i program te stranke i kakve će ljude okupljati.

Bunjac konačno izašao iz Živog zida, a Pernar otkrio ime nove stranke
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap