Bizarno: Umirovljenik (81) u vožnji shvatio da mu je netko otpustio vijke s kotača

Jasmina Grgurić Zanze
22. svibnja 2020.
Novosti
A- A+

Pomalo neuobičajenu, ali vrlo opasnu kaznenu radnju, prijavio je policiji 81-godišnji umirovljenik s varaždinskog područja. On je, naime, u vožnji shvatio da su mu otpušteni vijci s kotača, što ga je moglo koštati života. Odlučio je stoga ući u trag još uvijek nepoznatom počinitelju.

Ilustracija: Pixabay

Kaznenu prijavu 81-godišnjaka kojemu je netko demontirao četiri od pet vijaka na kotaču osobnog vozila zaprimila je Policijska postaja Varaždin, izvijestila je jučer Policijska uprava varaždinska.

Policija uhvatila kradljivca koji je zbog drva premlatio umirovljenika

Naime, umirovljenik je naveo da mu je unazad dva tjedna osobno vozilo bilo parkirano u dvorištu obiteljske kuće. No, tamo mu je netko demontirao četiri od pet vijaka s jednog kotača na vozilu.

Da bi stvar bila gora, neznajući da mu je auto u takvom stanju, sjeo je za volan i krenuo voziti. No, vrlo brzo je shvatio da nešto nije u redu. Vozilo je zaustavio i primijetio da mu je demontiran kotač.

Iz policije kažu da poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.
Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu za kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom.

 

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap