Bizarna scena u Varaždinu: Sin gladan došao kući i poludio na oca kad je vidio što je za ručak

Josip Mihaljević
24. siječnja 2019.
Novosti
A- A+

Kada je gladni Nikola (36)  vidio što je u loncu, odmah ga je uzeo, izletio na balkon i prosuo sadržaj lonca s drugoga kata. Njegov otac Vlado (63) s razlogom se naljutio, a tada je krenula bizarna scena obiteljskog nasilja.

cufte

Foto: Pixabay

Ćufte. Zar postoji netko tko male mesnate kuglice od mljevenog mesa, skuhane u sosu od rajčice i uobičajeno poslužene s pire krumpirom organski ne može podnijeti?

Slučaj iz Varaždina potvrđuje da postoji, piše podravski.hr.

Nikola se u srpnju prošle godine neraspolžen vratio iz grada te je oca Vladu pitao što je za ručak.

Kada mu je otac rekao da ima ćufte, Nikola je zgađeno provirio u lonac i poprilično bizarno reagirao. “Pa kakvo je to smeće”, rekao je dok je grabio lonac, otišao na balkon i istresao sav sadržaj na ulicu s drugog kata stana u Varaždinu.

“Bio sam isprovociran ponašanjem sina. Rekao sam mu je li normalan, kaj to radi, a on je nešto odgovorio, ne sjećam se više. Zgrabio sam ga rukom za lice i položio na pod pa su mi s glave opale naočale za čitanje. Pustio sam sina i htio sam podići naočale, ali on ih je namjerno zgazio nogom i krenuo prema svojoj sobi. Bio sam ljut pa sam ga prstima ćušnul po glavi, ništa strašno”, ispričao je otac Vlado na Prekršajnom sudu u Varaždinu.

Nikola je izvukao deblji kraj te je zbog lakših ozljeda završio na hitnoj. Na sudu je posvjedočio kako odnosi s roditeljima ovih dana nisu dobri.

Sud je obojicu proglasio krivima i izrekao im 600 kuna kazne zbog nasilja u obitelji. U njihovom zaključku presude stoji sljedeće:

“Nikola je po dolasku u stan uzeo lonac s hranom i isipao ga s balkona jer mu se ručak nije svidio što je kod njegovog oca izazvalo uznemirenost, pa je nasrnuo na sina uhvativši ga rukom za vrata te ga spustio na pod. Tad je Nikola namjerno potrgao naočale koje su Vladi pale na pod da bi ga zatim Vlado udario šakom u glavu, a Nikola je otišao u sobu vičući mu – crkni”

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap