Bivši holivudski par postaju djed i baka: Kći jedinica im obznanila radosnu vijest

Milan Dalmacija
6. siječnja 2023.
Novosti
A- A+

Glumci Alec Baldwin i Kim Basinger spremaju se za novu ulogu – djeda i bake. Naime, njihova kći, manekenka Ireland Baldwin, objavila je da je trudna te je na društvenim mrežama objavila i fotografiju kojom to dokazuje.

Glumci Alec Baldwin i Kim Basinger postaju djed i baka | Foto: Screenshot: YouTube/Entertainment Tonight

Nakon brojnih uloga, što u životu, što pred filmskim kamerama, glumci Alec Baldwin i Kim Basinger spremaju se za novu – ulogu djeda i bake. Naime, njihova kći, manekenka Ireland Baldwin, objavila je da je trudna. Uz poruku “Sretna nova godina”, Ireland Baldwin je podijelila i sliku sonograma.

Ona je trenutno u vezi s glazbenikom Andréom Allenom Anjosom, piše Daily Mail. O njihovoj se vezi malo zna. Zajedno su od srpnja 2021. godine, odnosno nakon navodnog Andreovog razvoda.

Ni Irelandini roditelji nisu zajedno. Iako su bili poznati kao holivudski par, razveli su se 2002. godine. Nakon toga se Alec oženio Hilariom Hayward Thomas s kojom je dobio sedmero djece. Ovo će mu biti prvo unuče, kao i Kim Basinger koja iza sebe ima tri braka i mnoštvo veza, ali Ireland je njena kći jedinica.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap