Big Brotherov stanar koji pljačka starije ljude izbačen iz kuće nakon tjedan dana

Josip Mihaljević
26. ožujka 2018.
Novosti
A- A+

Novi stanar Big Brother kuće nije izdržao niti tjedan dana. Dan nakon što je ušao u kuću mediji su se raspisali o Anti Biuku koji je, navodno, samo tjedan dana prije ulaska u Big Brother kuću, naoružan opljačkao 84-godišnjeg Miju Rađu. Produkcija RTL-ovog showa izbacila ga je iz kuće nakon što se Biuk pohvalio kako je jednu ženu pretukao do te mjere da joj je “izbio kamenac iz bubrega”.

ante biuk

Foto: Ante Biuk | Big Brother, RTL

RTL se već osramotio na samom početku ovogodišnje sezone Big Brothera kada su u kuću pustili grobara iz Makarske kojem se sudi za pedofiliju. Prošloga tjedna u kuću je ušao novi stanar – Ante Biuk – o kojemu su se mediji već sljedećeg dana obilno raspisali. Osim što je još otprije poznat policiji koja je protiv njega nastupala 40 puta, Biuk je samo tjedan dana prije ulaska u BB kuću navodno naoružan opljačkao svog 84-godišnjeg susjeda. Ukrao mu je 1000 eura, zračnu pušku i popio pola boce rakije.

“Nogom sam joj izbio kamenac iz bubrega, zaslužila je”

ante biuk
Big Brother ima novog stanara protiv kojeg se vodi istraga jer je navodno naoružan opljačkao 84-godišnjeg starca

Gledatelji Big Brothera ostali su zgroženi njegovim ponašanjem u Big Brother kući, a u petak se uz osmijeh prisjetio trenutka kada je pretukao jednu ženu. Drugi stanari su ga nijemo gledali, a jedan mu je rekao kako on nikada ne bi digao ruku na ženu, na što mu je Biuk odvratio da je “ona to zaslužila“.

Nakon reakcije gledatelja, RTL je Biuka odlučio izbaciti iz kuće. Pritom su napomenuli kako  “najstrože osuđuju svaki vid nasilja”, što zaista nije jasno budući da su upravo oni u BB kuću pozvali Biuka o kojem su imali saznanja da je obiteljski nasilnik i kriminalac.

Inače, RTL-ov show prati oko 300.000 ljudi u Hrvatskoj.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap