Bernardić dao ostavku, predložio Zlatka Komadinu za vršitelja dužnosti predsjednika

Josip Mihaljević
6. srpnja 2020.
Novosti
A- A+

Davor Bernardić je, očekivano, danas ujutro podnio ostavku na mjesto predsjednika SDP-a. Vršitelj dužnosti predsjednika je Zlatko Komadina, a SDP će vrlo brzo raspisati izbore za novo vodstvo stranke.

davor bernardic

Foto: Davor Bernardić u Saboru | Youtube screenshot

Nakon katastrofalnog rezultata Restart koalicije, Davor Bernardić je na sjednici Predsjedništva u ponedjeljak ujutro podnio ostavku, piše N1. Vršitelj dužnosti je Zlatko Komadina, a izbori za novo vodstvo stranke bit će raspisani u najskorije vrijeme.

Bernardić je kazao da se neće kandidirati, a nije ni siguran hoće li biti zastupnik u Saboru.

“Predsjednik je uvijek najodgovorniji, na čelu kolone. Najlakše je reći kriva je izlaznost, krivo je ovo, krivo je ono. Ja preuzimam odgovornost. SDP ide dalje, računajte na nas”, poručio je Bernardić.

Kazao je kako će doći na konstituiranje Sabora, ali i da nije siguran hoće li biti zastupnik u Saboru. Na pitanje povlači li se iz politike Bernardić je kazao sljedeće:

“Znate kako je u životu, jedna vrata se zatvore, a druga se otvore. Život je ponekad čudesno nepredvidljiv, nebo strpljive voli. Ne mogu vam ništa reći, život je ponekad fenomenalno nepredvidljiv”, odgovorio je Bernadić.

 

Bernardić dao ostavku, predložio Zlatka Komadinu za vršitelja dužnosti predsjednika
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap