Baka ukrala nastup uličnom pjevaču i oduševila prolaznike svojim flamenco vještinama

Jelena Ratko
3. kolovoza 2018.
Novosti
A- A+

Baku je ponijela vesela melodija i imala je potrebu zaplesati kraj uličnog svirača. Nije joj smetala kamera, niti prolaznici. Dala je sve od sebe i rasturila spontani nastup.

Foto: screenshot YouTube

Ulični svirač Jose Joaquin Saavedra poznat je po svojoj sposobnosti da napravi dobru atmosferu na ulici. Njegove svirke oduševile su mnoge turiste koji su posjetili neki od španjolskih ili portugalskih gradova tijekom posljednjih nekoliko godina.

Samo tu i tamo, dogodi se da netko od gledatelja privuče više pozornosti od svirača. Ova baka mu je “ukrala slavu”, jer je za Joseovu svirku izvela koreografiju koja je, izgleda, i njega oborila s nogu.

Sve se dogodilo spontano, te se ulični svirač očigledno iznenadio kada je baka počela plesati. Ipak, brzo su se uskladili i zajedno izveli nastup za pamćenje.

https://www.youtube.com/watch?v=_VAEC6aiS28

Baka itekako zna plesati flamenco, a ni pjevanje joj ne ide loše. “Ne mogu vjerovati”, komentar je nekoga od prolaznika iza kamere, tko ih promatra dok zabavljaju ulicu.

Okretna i hrabra gospođa za ovaj je nastup, na YouTubeu, dobila sto tisuća pregleda. Unatoč vrućinama, kada je trenutak pravi i melodija dovoljno plesna, teško je ne zaplesati. Pogotovo ako se radi o velikoj strasti prema umjetnosti flamenca, a mjesto radnje je Španjolska, prijestolnica strastvenih koreografija.

Copy link
Powered by Social Snap