Baka ste i pripremate fine kolače? Prijavite se onda na natjecanje Babičini kolači

Matej Markovinović
26. veljače 2023.
Novosti
A- A+

Babičini kolači natjecanje je koje prikuplja bake s područja Krapinsko-zagorske županije, koje se natječu u izradi autohtonih slastica prema receptima svojih majki, baka i prabaka. Natjecanje se održava 22. travnja, a prijave se primaju do 17. ožujka.

Savijača (izvor: Pixabay)

Ako ste baka i pripremate ukusne kolače o kojima se priča sljedećih tjedan dana, natjecanje Babičini kolači stvoreno je za vas. Riječ je o natjecanju na koje se mogu prijaviti bake s područja Krapinsko-zagorske županije kako bi se natjecali u pripremu autohtonih slastica po receptima svojih majki, baka i prabaka.

Petnaesti po redu Babičini kolači održat će se 22. travnja 2023. godine u Krapini, odakle dolazi i pobjednica Vesna Hršak s kolačem ‘Svečanja martinjska pita’. Za prijavu su potrebni osobni podaci te recept kolača s kojim se natjecateljica planira natjecati.

– Prijava mora sadržavati ime i prezime, adresu stalnog boravka, broj telefona, datum rođenja, broj osobne iskaznice te naziv i recept natjecateljskog kolača. Recept mora sadržavati popis sastojaka te opis postupka izrade kolače, objašnjavaju iz Krapinsko-zagorske županije.

kolač od jabuka na stolu pored kojeg se nalaze jabuke i krpa
Bakina kuhinja: Donosimo recept za kolač od jabuka u koji idu samo suhi sastojci

Prijave s receptima natjecateljskog kolača, dostavljaju se elektroničkim putem na mail adresu – [email protected]. Ako, pak, niste informatički vješti, prijava se može dostaviti i na fizičku adresu – Krapinsko-zagorska županija, Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu, turizam, promet i komunalnu infrastrukturu, Magistratska 1, Krapina, s naznakom: ‘Prijava za 15. Babičine kolače’.

Sve dodatne informacije o natjecanju Babičini kolači,  mogu se saznati i telefonski putem broja 049/329-084, kontakt osoba je Ivanka Kuščar. Rok za podnošenje prijava za sudjelovanje je do 17. ožujka 2023. godine.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap