Anketa: Koliko puta ste se selili do sada?

Ana Kanazir
2. travnja 2023.
Novosti
A- A+

Poznato je kako su umirovljenici pravi ljubitelji rutine, pa im selidba u drugi stan ili u kuću nekada predstavlja veliki stres. Mnogi misle da je puno bolje ostati ‘svoj na svome’ nego se stalno seliti. Upravo zato nas i zanima vaše mišljenje na ovu temu.

Starija gospođa pakira kutije

Selidba | foto: Ilustracija: Rawpixel

Selidba može biti naporna i skupa, a s druge strane je nekada nužna i može biti dobar način za promjene. Ipak, kako smo saznali u razgovoru, starije osobe se rijetko sele. Umjesto toga, radije ostaju u svojem poznatom stanu ili u kući.

Dobro je poznato kako mlade osobe sve kasnije odlaze iz obiteljskih domova, a nas zanima kakvo je stanje sa starijima. Neki preferiraju ostanak u svojem domu u kojem su odrastali sve do kraja, jer ih za njega vežu sve uspomene koje ne žele napustiti. S druge strane, neke osobe su se zbog niza životnih okolnosti ipak selile i to nekoliko puta.

Dakle, na vama je da nam kažete koliko ste se vi često selili do sada, ne uzimajući u obzir preseljenje u Dom za starije ili u stambenu zajednicu, o kojoj smo pisali u ovom tekstu.

Koliko puta ste se preselili?

 

Starija gospođa pakira kutije
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap