Aladrović bivšeg šefa HSLS-a zaposlio kao posebnog savjetnika za medije

Josip Mihaljević
29. siječnja 2022.
Novosti
A- A+

Ministar rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike dobio je novog suradnika. Radi se o bivšem predsjedniku HSLS-a Darinku Kosoru koji je zaposlen kao posebni savjetnik za medije.

aladrovic kosor darinko

Foto: Mirovina.hr/Youtube screenshot

Bivši šef HSLS-a Darinko Kosor novi je zaposlenik Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, donosi u utorak Nacional. Radit će kao posebni savjetnik za medije ministra Josipa Aladrovića. Inače, piše Nacional, Kosor je ekonomist sa srednjom stručnom spremom i završenim Ekonomskim obrazovnim centrom u Zagrebu, ali je dugo u političkim vodama.

Prije ulaska u politiku bavio se marketingom, a u politici je obnašao niz dužnosti – bio je zamjenik zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, predsjednik zagrebačke Gradske skupštine, a od 2015. HSLS na ovaj ili onaj način surađuje s HDZ-om u izvršnoj vlasti. Kako piše Nacional, Kosor gaji dobre odnose s premijerom Plenkovićem kojem pak pripisuju naklonost Aladroviću.

Prema riječima Kosora, njegov će zadatak biti savjetovati i pomoći ministru Aladrović u osmišljavanju i nijansiranju javnih istupa, načinu izražavanja i izbjegavanju konflikata.

Aladrović bivšeg šefa HSLS-a zaposlio kao posebnog savjetnika za medije
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap