80-godišnji umirovljenik uhvaćen u krivolovu: “Htio sam kvalitetnog mesa koje si ne mogu priuštiti”

Josip Mihaljević
10. studenoga 2018.
Novosti
A- A+

Berlinsku policiju dočekao je šokantan prizor u obližnjoj šumi. Nakon što su zaprimili dojavu, u šumi su pronašli 80-godišnjeg umirovljenika naoružanog sa sjekirom, a pored njega je bila ‘svježe’ ubijena divlja svinja.

divlja svinja

Foto: Divlja svinja | Pixabay

Nepoznati građani prijavili su policiji sumnjivo vozilo oko Reinickendorfske šume na sjeveru Berlina u nedjelju navečer. Izišli su na teren, a tamo su pronašli 80-godišnjeg umirovljenika koji je taman završavao sa svojim poslom, piše bbc.com.

Umirovljenik, bivši mesar, policajcima je objasnio kako si ne može priuštiti kvalitetni mesni obrok te se odlučio sam baciti u potragu za njime. Pored njega bila je ‘svježe’ ubijena divlja svinja s odrezanom glavom.

Jestivi dijelovi životinje bili su pažljivo spremljeni u kutije i plastične vrećice, a umirovljenik je sa sobom imao niz mesarskih alata koji su mu pomogli u lovu.

Policija je objavila i fotografije mrtve životinje, a one su uistinu eksplicitne. Meso su zaplijenili, pozvali su šumarsku službu kako bi riješila problem s truplom životinje, a umirovljenik je zaradio prijavu za krivolov.

Copy link
Powered by Social Snap