80-godišnjak prijetio ženi da će teško ozlijediti njezinu maloljetnu kćer

Jasmina Grgurić Zanze
10. kolovoza 2021.
Novosti
A- A+

Stariji muškarac u Labinu (80) završio je u istražnom zatvoru zbog kaznenog djela prijetnje. On je, naime, zaprijetio jednoj ženi da će teško fizički ozlijediti njezinu maloljetnu kćer, zbog čega ga je ona prijavila policiji.

Foto: Pixabay

Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu je, nakon što je Policijska postaja Labin podnijela kaznenu prijavu, ispitalo osumnjičenog 80-godišnjaka zbog sumnje da je počinio kazneno djelo protiv osobne slobode prijetnjom.

Samo uvjetna kazna: Umirovljenik prijetio bivšoj ženi da će ju zaklati, unucima da će im polomiti noge

Naime, postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 80-godišnjak 4. kolovoza 2021. oko 16,15 sati, na području grada Labina, s ciljem da ustraši i uznemiri oštećenicu, prijetio da će teško tjelesno ozlijediti njezinu maloljetnu kćer zbog čega se oštećenica ustrašila i uznemirila, izvijestio je DORH na svojim stranicama.

Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu podnijelo je Županijskom sudu u Puli prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv 80-godišnjeg osumnjičenika, a koji je sud usvojio i osumnjičeniku odredio istražni zatvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje upućuju na opasnost da će osumnjičenik ometati kazneni postupak utjecajem na svjedoka i da će ponoviti kazneno djelo.

Policajac s lisicama oko remena fotografiran s leđa
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap