73-godišnja baka udana za tinejdžera kojeg je upoznala na sprovodu sina

Jasmina Grgurić Zanze
17. siječnja 2019.
Novosti
A- A+

Bizarna priča stiže iz američkog Tennesseeja, a njezini glavni akteri su supružnici između kojih je nevjerojatnih 54 godine razlike. Iako je posve jasno da mu može biti baka, za Almedu Errell i Garyja Hardwicka godine nisu prepreka. Štoviše, idu toliko daleko da o svojoj vezi snimaju videa s ljubavnim savjetima i objavljuju ih na Youtube kanalu.

Snimak zaslona/Youtube

Vjenčali su se prije dvije godine, nakon samo tri tjedna poznanstva kada je Gary imao 17 godina, a Almeda 71. Upoznali su se na sprovodu njezinog sina. Gotovo tri godine kasnije, tvrde, ljubavni život im je nevjerojatan, prepun strasti i nježnosti. No, ako ste mislili da nemaju podršku obitelji i prijatelja, prevarili biste se jer oni i te kako podržavaju ovu vezu.

“Neprestano si dajemo komplimente i ljubimo se. Uživamo u našoj vezi. Kada upoznate onog pravog, tada znate da nikada ne želite izgubiti taj osjećaj” – rekla je u svom videu Almeda. 

Majka četvero djece, i baka, povukla je paralelu sa svojim prijašnjim brakom s pokojnim suprugom Donaldom s kojim je bila 43 godine, a umro je 2013. godine zbog komplikacija s dijabetesom, piše Mirror. Nakon toga izgubila je i 54- godišnjeg sina, na čijem je sprovodu ugledala Garyja i odmah se zaljubila u njegov osmijeh.

Iako se Almedina prošlost do toga trenutka činila normalnom, to se ne bi moglo reći i za njezinog novog supruga koji se s osam godina zaljubio u učiteljicu, a prije ovog braka bio je u vezi sa još starijom, 77-godišnjom ženom. No, kako kaže, veza nije uspjela jer su se stalno svađali.

Navodno, nakon sahrane oboje su neprestano mislili jedno na drugo te su se nakon kratkog perioda tuge našli na obiteljskoj proslavi rođendana u jednoj pizzeriji.

“Izgledao je upravo onako kako sam zapamtila. Taj osmijeh, taj dobar izgled. Oboje smo bili previše nervozni da bismo jeli i u jednom trenutku on je čak pao sa stolca” – ispričala je Almeda. 

Odvažila se i pitala ga je li prestara za njega, na što joj je Gary stisnuo ruku i rekao da su godine samo brojka.

Njihovi spojevi izgledali su uobičajeno, izlazili su van, na večeru ili u kino. Prosidba je uslijedila samo dva tjedna kasnije, a do skromnog vjenčanja u dvorištu zgrade prošlo je manje od tjedna. Kada su zakonski postali muž i žena, konzumirali su brak te prvu bračnu noć opisali kao nevjerojatno iskustvo. Koliko se slažu i vole neprestano dijele s javnošću u kojoj su djelomično naišli na podršku.

 

Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap