Tko je to napravio bolje, predsjednik Finske ili ministar rada i mirovinskog sustava?

mirovina.hr
8. studenoga 2018.
Foto dana
A- A+

Prije desetak dana, svjetski mediji su bili oduševljeni potezom finskoga predsjednika Saulia Niinstöa. On je malo zakasnio na jedan događaj, mjesta za sjediti više nije bilo, a on se bez problema smjestio na stepenice s “običnim” građanima. Sličan potez napravio je i ministar rada i mirovinskog sustava Marko Pavić, hoće li javnost biti jednako oduševljena?

marko pavic

Foto: Usporedba finskog predsjednika i Marka Pavića kako sjede na stepenicama | Twitter, Facebook

Viralna fotografija finskog predsjednika kako sjedi na stepenicama upravo je dobila novu konkurenciju. Nije to bila predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, nego naš ministar Marko Pavić!

On je danas sudjelovao na prvom Danu karijera PMF-a, a kao bivši student i djelatnik najavio je pokretanje programa za popularizaciju znanosti . Na jednoj od fotografija, baš poput finskog ministra, sjeo je na stepenice okružen studentima. Pored njega se našla dekanica fakulteta Aleksandra Čižmežija, a svakako je zanimljivo pogledati reakciju studenata iz prvog reda.

I dok su finskog predsjednika, koji je poznat po štedljivosti i neupečatljivosti, svjetski mediji dizali u nebesa, reakciju svjetske javnosti na ministra Pavića tek ćemo, ako do nje dođe, vidjeti.

Više fotografija s prvog Dana karijera PMF-a možete pogledati na Facebook profilu ministra Pavića.

Tko je to napravio bolje, predsjednik Finske ili ministar rada i mirovinskog sustava?
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap