Sezona svatova je otkazana. Cvjećari “bombardirali” jedan Dom za starije šarenim bojama

Josip Mihaljević
27. ožujka 2020.
Foto dana
A- A+

Koronavirus se proširio u gotovo sve zemlje svijeta, a svaka se s problemom nosi na svoj način. Zabrane javnih događaja nisu strane većini od 7.8 milijardi stanovnika Zemlje, a kako nam dolazi proljeće – otkazana je i sezona svatova i vjenčanja. Cvjećari su zato odlučili “bombardirati” jedan Dom za starije prekrasnim šarenilom.

dom za starije cvijeće

Foto: Facebook

“Paarl – bombardirali smo vas cvijećem!”, stoji u viralnoj objavi jedne cvjećarne iz Južnoafričke republike koja u trenutku pisanja ovoga teksta ima gotovo 10 tisuća lajkova i 8.4 tisuća dijeljenja samo na Facebooku.

“Adene’s cvjećarnica donirala je oko 600 buketa raznih aranžmana cvijeća Domu za starije u Paarlu. Cvijeće je trebalo ići na adrese brojnih vjenčanja ovoga tjedna jer ulazimo u vrh sezone svatova, a ona su otkazana zbog ove grozne COVID-19 situacije. Zato su vrhunski cvjećari iz naše industrije odlučili napraviti nešto korisno s njima.

Korisnici ovog Doma za starije su pod ključem, ali im je dozvoljeno izaći na kolnik kako bi pomirisali ovo šareno bogatstvo. Djedovi i bake su zaplakali od sreće, automobili u prolazi su trubili, a brojni pješaci su fotografirali prizor – cvijeće je svima donijelo radost! Čuvajte se svi”, napisali su u objavi na Facebooku.

A kako je to sve izgledalo, možete pogledati ovdje: