Mladi Osječanin poručio: Za ovu državu kriminalci su bake koje prodaju povrće

Jasmina Grgurić Zanze
19. rujna 2018.
Foto dana
A- A+

“Od srca vam hvala što ste meni kao vašem mladom sugrađaninu kojem bi vi svi trebali biti primjer, pokazali da je bolje i isplativije “pasti” sa kokainom i nekoliko stotina tisuća eura, nego pasti sa povrćem sveukupne vrijednosti 200 kuna.”

Mladi Osječanin Mislav Kontić, javnosti poznat po pjesmi koju je prije nekoliko godina objavio na Facebook profilu Vlade RH, ovih je dana na društvenim mrežama objavio još jedan status upućen hrvatskom sustavu koje naše bake s povrćem procesuira kao zadnje kriminalce, dok se oni “veliki” provlače.

Mislav Kontić svoje je mišljenje obuhvatio ovom porukom:

“Ministre unutarnjih poslova, hrvatsko pravosuđe, načelnici i na kraju policajci i porezna inspekcijo. Od srca vam hvala u ime cijelog naroda što ste uhvatili državnog neprijatelja broj 1. Od srca vam hvala što ste meni kao vašem mladom sugrađaninu kojem bi vi svi trebali biti primjer, pokazali da je bolje i isplativije “pasti” sa kokainom i nekoliko stotina tisuća eura nego pasti sa povrćem sveukupne vrijednosti 200 kuna. Hvala vam što mi to pokazujete i dokazujete iz dana u dan. Hvala što ste mi pokazali da “ilegalnom” prodajom Božićnih vijenaca mogu završiti u zatvoru ali isto tako da sa 38 milijuna ukradenih kuna (Čobanković) mogu proći sa guljenjem krumpira za javno dobro.
Hvala vam na svim takvim postupcima, a ovi silni ljudi što odlaze iz države, ne odlaze uopće zbog vas i vama sličnih nego upravo zbog ovakvih kriminalaca kao što je ova baka gore na slici. Nek ste poštovani ministri i saborski zastupnici vi nama dobro. Neka ste vi i vaša djeca iznad svih zakona. Samo nastavite ovako raditi, hvatati upravo ovakve velike lopove i kriminalce tek tada će nam biti bolje u državi.”

Mladi Osječanin poručio: Za ovu državu kriminalci su bake koje prodaju povrće
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap