Ministar bez odijela: Savjeti građana nisu urodili plodom, ali za nekoliko tjedana bit ću u punoj spremi

Josip Mihaljević
25. kolovoza 2021.
Foto dana
A- A+

Ministar rada Josip Aladrović slomio je lakat prošloga tjedna na humanitarnoj nogometnoj utakmici, a građane je putem društevnih mreža pitao kako da s rukom u gipsu uspije obući neizostavno odijelo koje nose ministri. U prvom javnom nastupu nakon loma ruke pojavio se samo u košulji.

josip aladrović

Foto: Josip Aladrović | RTL.hr

Ministar rada Josip Aladrović prošloga je tjedna slomio lakat, ali je već tada poručio da ne planira uzimati bolovanje. Lakat je slomio na humanitarnoj nogometnoj utakmici nakon malo žešćeg duela sa suparnikom, a građane je putem društvenih mreža pitao imaju li savjet kako da ruku u gipsu uspije ugurati u neizostavno ministarsko odijelo.

Ipak, u prvom javnom nastupu na RTL televiziji nakon loma ruke, pojavio se samo u košulji.

“U petak je bila ta nezgoda koja je završila lomom lakta. Nakon četiri dana već se snalazim bolje nego što sam se snalazio prvi dan. Postoje određene poteškoće u svakodnevnom funkcioniranju, ali sanirat ćemo to, moramo raditi, moram bit prisutan na radnom vjestu, izvršavati sve obveze koje stoje preda mnom. Posao sigurno neće trpjeti, a ruka će zacijeliti”, poručio je ministar.

Kaže kako niti jedan od savjeta s društvenih mreža nije urodio plodom. Neki su mu preporučili košulje s kratkim rukavima, a neki da sako samo ogrne, no odabrao je nositi samo košulju.

“Nemam sako na sebi, nisam uspio sako obući. Možda bude više sreće sljedećih dana. Naravno, supruga pomaže u oblačenju i u svemu što ne mogu sam. Ali kažem, to će trajati dva, tri, četiri tjedna, a nakon toga bit ću ponovno u punoj spremi”, poručio je ministar.

Ministar bez odijela: Savjeti građana nisu urodili plodom, ali za nekoliko tjedana bit ću u punoj spremi
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap