[Foto] “Volite svoje bližnje dok imate priliku, nikada ne znate što će sutrašnji dan donijeti”

Jelena Ratko
21. veljače 2018.
Foto dana
A- A+

Fotografija koja je prije nekoliko dana, povodom Valentinova, postala mega-popularna na Facebooku, još uvijek je u modi i skuplja lajkove. Objavila ju je C. Gwaltney iz Texasa, koja je u lokalnom restoranu u svome gradu naišla na dirljiv prizor koji nije mogla ne fotografirati. Uz samu fotografiju, Gwaltney je objavila i tekst u kojem objašnjava što ju je dirnulo, na što ju je prizor potaknuo te savjetuje svima da promisle o istome.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10156170080966340&set=a.455681451339.237503.765586339&type=3

Na objavljenoj slici stariji muškarac sjedi sam za stolom u restoranu. Preko puta njega na stolu stoji urna.

“Znate što? Svi smo mi krivi što uzimamo našu drugu polovicu zdravo za gotovo s vremena na vrijeme. Možda joj/mu zaboravimo dati poljubac za rastanak, reći volim te ili samo budemo toliko zaokupljeni onime što radimo u tom trenutku da ne primijetimo one male stvari koje tako puno znače toj našoj posebnoj osobi.

Danas sam vidjela nešto što me natjeralo da se sjetim da nećemo zauvijek imati jedno drugo za grljenje, razgovor, ljubav, igru ili čak ogorčenost, svako toliko.

Ova slika govori puno i možda vam povrijedi srce koliko i meni. Ovaj čovjek izgleda kao da provodi Valentinovo sam na prvi pogled, no zapravo, preko puta njega u toj predivnoj boci na stolu nalazi se njegova žena. 

Ljubav koju osjeća prema njoj još uvijek veoma jaka, sudeći po tome što njezin pepeo izvodi na ručak za Valentinovo. Čak joj je i kupio čašu vina…”, stoji u objavi.

“Molim vas, volite svoje bližnje dok imate priliku, nikada ne znate što će sutrašnji dan donijeti ili odnijeti!”, poručuje tekst ispod fotografije.

Valentinovo nije jedini dan za ljubav i razgovor o njoj. Treba se voljeti često, voljeti puno i ne suzdržavati se od lijepih gesti kao što je ova, podsjeća autorica fotografije.

Copy link
Powered by Social Snap