Foto dana: Varteksovi kaputi grijali su u jesenskim, ali i u zimskim danima

Matej Markovinović
29. listopada 2023.
Foto dana
A- A+

Tehnički muzej Nikola Tesla u Zagrebu objavio je na svojoj Facebook stranici Varteksovu reklamu iz 1971. godine za jesenske i zimske kapute. Reklama prikazuje par koji nosi tvrtkine kapute, a cijela je priča zaokružena sloganom  ‘Varteks je vaš saveznik’.

U svijetu mode,  Varteks predstavlja pravu ikonu koja kombinira tradiciju i inovaciju. Ova renomirana tvrtka, sa svojim bogatim povijesnim naslijeđem, predstavlja jedan od najsvjetlijih primjera hrvatske tekstilne industrije, a njeni se proizvodi i dan danas nose.

Varteks ima korijene koji sežu sve do 1918. godine, kada je osnovan u Varaždinu. Od tada, tvrtka je prošla kroz razne transformacije i izazove, a uvijek je bila poznata po svojim odijelima i kvalitetnoj odjeći. Na Facebook stranici Tehničkog muzeja Nikola Tesla u Zagrebu osvanula je reklama za kapute Varteksa iz 1971. godine.

– Varteks kaputi za jesen i zimu prate vas u svim životnim situacijama. Varteks je vaš saveznik, stoji na reklami Varteksa koja prikazuje par odjeven u njihove tople kapute.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap