Foto dana: Obuća Borova nosila se i na ulicama Londona

Matej Markovinović
17. prosinca 2023.
Foto dana
A- A+

Tehnički muzej Nikola Tesla podijelio je na Facebooku staru reklamnu fotografiju iz svoje opsežne kolekcije, ovaj put izdvajajući modnu eleganciju tvrtke Borovo u samom srcu Londona. Na fotografiji se može vidjeti elegantna žena koja pozira na ulici u jednoj od najvećih europskih metropola.

Na Facebook stranici Tehničkog muzeja Nikola Tesla, osvanula je stara reklamna fotografija koja prikazuje elegantno odjevenu ženu kako pozira na ulicama Londona, imajući na sebi pritom obuću iz tvrtke Borovo.

– Za ovo proljeće kolekcija obuće ‘Borovo’ sjedinila je dvije kvalitete – modu i udobnost. Pred izlogom ‘Borovo’ donesite odluku i izaberite svoj model. Moda i ljepota na ulicama Londona, stoji na reklami.

Može se reći da nas ova reklama ne podsjeća samo na vremena kada je moda bila ‘spora’ i promišljena, već i na to kako su hrvatski proizvodi nalazili svoje mjesto u svjetskoj modi.

Podsjetimo, Borovo je kroz desetljeća izraslo u jednog od najvećih proizvođača obuće u regiji. Sa svojim korijenima u gradu Vukovaru, ova tvrtka je postala poznata po izradi izdržljive i udobne obuće, a njihovi proizvodi su bili omiljen izbor ne samo kod kuće, već i širom Europe, što upravo pokazuje ova reklamna fotografija.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap