Bake, biste li se ljutile da vam ovaj modni Djedica donese poklon ispod bora?

Jasmina Grgurić Zanze
25. studenoga 2018.
Foto dana
A- A+

Prva ruska modna agencija Oldushka, koja okuplja starije muškarce i žene, ne prestaje oduševljavati razbijanjem stereotipa kroz svoje seniorske modele. Ovoga puta reviju nosi i jedan stariji gospodin koji svojim izgledom neodoljivo podsjeća na Djed Mraza.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli O L D U S H K A (@oldushkamodels)

Pojmovi poput mode, stila i ljepote prema prevladavajućim vrijednostima današnjeg društva, neraskidivo se vežu uz mladost. Pritom, stariji ljudi često su zaboravljeni kao ciljana skupina za gotovo sve trendove. Rijetko stoga možemo u reklami vidjeti stariju osobu u nekoj novoj kolekciji, a kamo li na modnoj pisti.

Takve predrasude razbija ruska modna agencija Oldushka koja šalje jednu sasvim drugačiju poruku. Iz njezine modne radionice izašao je i ovaj stariji gospodin koji je ponosno prošetao svoju sijedu bradu. U bijelo-crvenoj kombinaciji s osmijehom i rumenim obrazima ispod crvene kape, ne možemo ne primijetiti, neodoljivo podsjeća na omiljeni prosinački lik iz bajke.

Kada bi zatekle ovoga Djedicu kako im nosi poklon ispod bora, vjerujemo da bi se mnoge bake obradovale i dočekale ga s domaćim kolačima.

Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap