Zaštitno lice Rihannine kampanje – model Joani Johnson ima 68 godina

Jasmina Grgurić
8. srpnja 2019.
Foto dana
A- A+

Da moda sve više preferira starije modele, svjedoči i primjer 68-godišnje Joani Johnson koja je postala zaštitno lice kampanje popularne pjevačice Rihanne. Osim što je prepoznatljiva po svojoj dugačkoj sijedoj kosi, razbijajući predrasude temeljene na životnoj dobi, razbija i one o rasnoj pripadnosti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

“A Different Story”, the cover shoot for @thezoereport’s #FashionTakeover issue! Photo: @bymatallana Stylist: @meccajw Hair: @johnruidanthair at @seemanagement Makeup: @miguelledo at @artlistparisnewyork Nails: @misspopnails #greyhairdontcare

Objavu dijeli JoAni Johnson (@joanijohnson6000)

Pjevačica Rihanna razvila je vlastiti modni brend kao prva žena unutar modne kuće LVMH. Pritom, pokazala je kako njeguje različitost pa je kao jedno od zaštitnih lica svoje kampanje angažirala 68-godišnju Joani Johnson. U svijetu mode poznata je bila i ranije, ali nikada kao model.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Delightful new designs and a few new friends @vogue @rachelantonoff @rob.macinnis @andrewcolvinmakeup @ledora #greyhairdontcare

Objavu dijeli JoAni Johnson (@joanijohnson6000)

Prilika je to ovoj umirovljenici da kroz modu pošalje poruku u ime svih žena diskriminiranih na temelju dobi, rase, ali i spola.

O njezinom izgledu svjedoče brojne fotografije na Instagramu koje su naišle na tisuće sljedbenika.